ללא גורן: בארסה פרסמה את הסגל לפיינורד
הישראלי הצעיר חלק מהסגל המורחב של הקטאלונים בצ`מפיונס, אך לא ישותף
פורסם:
לאחר שסחט מחמאה אחרי מחמאה במהלך תקופת ההכנה של הקבוצה הבכירה בברצלונה, וגם נראה מעולה במדי קבוצת המילואים של המועדון היוקרתי - אוריין גורן נכלל בסגל המורחב של הקטאלונים לקראת המחזור הראשון של הקבוצה בליגת האלופות בקאמפ נואו הערב (רביעי, 19:45, ישיר ב-5SPORT) נגד פיינורד, אבל לא יתלבש אחרי פרסום הסגל הסופי.
בסגל הסופי נכללים 23 שחקנים למעט אריק גרסיה, שמושעה עוד מהעונה שעברה. שחקני הרכש החדשים כמו רודרי, קרים אדיימי, אנטוני גורדון וגבריאל ז'סוס בפנים.
כזכור, לאחר המשחק של קבוצת המילואים נגד נקסארה, בו הישראלי בישל באמנות עם הכתף, בספרד היללו אותו. "גורן הישראלי הופך בהדרגה למנוע המרכזי של קבוצת המילואים של ברצלונה", נכתב ב`ספורט` הקטאלוני, "אחרי קדם עונה מרשים עם הקבוצה הראשונה, ז`וליאנו בלטי העניק לו את המפתחות לקבוצת המילואים".
מבחינת ברצלונה, לאחר המשחק מול פיינורד צפויים לה בשלב הליגה בצ`מפיונס משחקים נגד גלאטסראי, פ.ס.ז`, אסטון וילה, סבאח, מנצ`סטר סיטי, ספורטינג ליסבון וקומו.
מבחינת ברצלונה, לאחר המשחק מול פיינורד צפויים לה בשלב הליגה בצ`מפיונס משחקים נגד גלאטסראי, פ.ס.ז`, אסטון וילה, סבאח, מנצ`סטר סיטי, ספורטינג ליסבון וקומו.
מצאתם טעות לשון?