mako
פרסומת

ולדימיר סטויקוביץ': "הכוכב האדום תופתע מהקהל האדיר של חיפה"

השוער הסרבי, ששיחק בעברו בשתי הקבוצות, סיפק את ההשערה שלו לקראת פלייאוף האלופות ("אני חושב שחיפה תעלה"), נתן המלצה למאמן הירוקים ("אני מאמין בברק בכר. בבלגרד הטירוף נרגע אחרי 15 דקות") וסימן את שחקן המפתח ("אני חושב שצ'ארון שרי הוא זה שיכול לעשות את ההבדל")

פורסם:
הקישור הועתק
(צילום: דני מרון)
(צילום: דני מרון) | צילום: ספורט 5
"הם יופתעו מהקהל האדיר של חיפה" (אלן שיבר)
"הם יופתעו מהקהל האדיר של חיפה" (אלן שיבר) | צילום: ספורט 5

במשך שתי עונות עמד ולדימיר סטויקוביץ' בשערה של מכבי חיפה, איתה גם זכה בגביע המדינה בעונת 2015/16. כיום, חודש לאחר שחגג את יום הולדתו ה-39, השוער הסרבי סיים את עונתו הראשונה בערב הסעודית שם זכה בגביע המדינה הראשון בהיסטוריה של קבוצת אל פאיה.

את הקריירה הבוגרת שלו סטויקוביץ' החל בכוכב האדום בלגרד, אליה גם חזר ב-2005 אז זכה איתה באליפות. בארון התארים שלו גם שלוש אליפויות ושלושה גביעים עם פרטיזן וגביע בפורטוגל. רגע לפני המפגש בין האקסיות בשלב הפלייאוף של ליגת האלופות, השוער סיפק את ההשערות שלו לקראת צמד המפגשים המסקרן בין מכבי חיפה לכוכב האדום בלגרד, נתן טיפ לירוקים ודיבר על נקודות החוזקה של אלופת ישראל מול אלופת סרביה.

"אני חושב שמכבי חיפה תעפיל בסופו של דבר לליגת האלופות", כך מעריך ולדימיר סטויקוביץ'. "זה הזמן שלה, מגיע לה. במשך 20 שנים היא חוותה קשיים ועכשיו הגיע הזמן שלה לחזור לשם". על ההבדלים בין מכבי חיפה כפי שהכיר לבין היכולת של הירוקים כיום אמר: "יש לה שיטה קבועה ומאמן טוב. כשאני הייתי, הקבוצה הייתה בתחילת הדרך כשדור אחד הלך והדור הבא הגיע. זו הייתה התחלה חדשה. עכשיו זאת חיפה שונה - עם שחקנים טובים, ישראלים מנוסים. זאת הסיבה שהיא מצליחה".

"יכול לעשות את ההבדל". שרי (אלן שיבר)
"יכול לעשות את ההבדל". שרי (אלן שיבר) | צילום: ספורט 5
פרסומת