mako
פרסומת

מתחברת: 0:1 להפועל חיפה על בני סכנין

צפו בתקציר: זיקרי (57) העניק לאראל ניצחון שני רצוף ומוצדק בגביע הטוטו

פורסם:
sportFive1582992
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1582992
צילום: ספורט 5

מתחברת. הפועל חיפה רשמה ניצחון שני רצוף, ומוצדק, העונה, עם 0:1 על בני סכנין במסגרת המחזור השלישי בגביע הטוטו. האדומים מהכרמל לא הציגו יכולת גבוהה, אך עשו את המוטל עליהם והיו עדיפים על היריבה בדרך לאסוף 6 נקודות סך הכל בפסגת הבית.

לא מעט גבות הורמו כשרועי זיקרי חתם בהפועל חיפה, היום הוא ענה למבקרים בגדול. וזה לא היה רק השער שלו, שהתברר בסיום כשער הניצחון. עד שיצא בחילוף, הוא היה השחקן המסוכן ביותר של המארחת ובכלל על כר הדשא עם מטווח איומים על השער של מוחמד אבוניל. 

השער שלו הגיע בדקה ה-57. הוא נותר לא מכוסה ברחבה אחרי קרן, הגיע לריבאונד מהרחקה לא טובה של ההגנה, ושלח את זה לרשת. מיד לאחר מכן הוא פינה את מקומו, והיה ניתן לראות שהאדומים נראים הרבה פחות טוב בלעדיו. 

הרבה השתנה בהפועל חיפה. אחרי עזיבתו של גיא מלמד בינואר, בקיץ הגיע גל עזיבות בדמותם של יואב ג'ראפי, נועם בן הרוש, דור חוגי ואיתמר נוי. תוסיפו לזה את עזיבתו של רוני לוי ותקבלו קבוצה חדשה לגמרי. בנתיים, גל ארלא עושה עבודה טובה, אך יש לו עוד הרבה חומר למחשבה לקראת העונה הקרובה, כשהוא מתכוון להתסתמך על לא מעט צעירים.

עוד לפני המשחק התרחש רגע מרגש, כשנערך טקס לזכרו של רעי בירן, קצין ומפקד צוות בסיירת גולני, שנפל לפני חודש ברצועת עזה . רעי הוא אח של עומר בירן, ששימש כשופט הרביעי בהתמודדות.

אז לסיכום ניצחון מצדק להפועל חיפה, כשמנגד סכנין לא הראתה יכולת גבוה בכלל ונראה לשרון מימר יש לא מעט עבודה. במחזור הבא הוא יקווה לתקן מול קרית שמונה, ומנגד בכרמל יתמודדו מול טבריה בתקווה לשמור על הפסגה ולהעפיל לשלב הבא.