mako
פרסומת

בעקבות הבלאגן, הכרטיסים לדרבי עברו לבלומפילד

3,000 אוהדים הגיעו לקרית-שלום כדי לרכוש כרטיסים למשחק נגד הפועל, הקופות לא עמדו בעומס והמכירה הוזזה לאיצטדיון. בושינסקי ספג קללות מהקהל

פורסם:
הקישור הועתק
אוהדי מכבי ת"א בקופות בבלומפילד, היום (אור שפונדר)
אוהדי מכבי ת"א בקופות בבלומפילד, היום (אור שפונדר) | צילום: מערכת ONE

אוהדי מכבי תל אביב בטירוף. לאחר שאזלו כל הכרטיסים לדרבי התל אביבי מבחינת אוהדי הפועל ת"א, מכירת הכרטיסים של האוהדים הצהובים החלה ב-12:00 בצהריים היום (רביעי) בקרית שלום והופסקה במהרה.

לא פחות מ-3,000 אוהדים הגיעו למתחם על מנת לשים את ידם על 2,500 הכרטיסים שהוצאו למכירה, סיטואציה בלתי אפשרית מן הסתם.

לאחר חמש דקות של מכירה, 400 כרטיסים נחטפו על ידי האוהדים הצהובים ובקופות של קרית שלום הוחלט על הפסקת המכירה עקב הלחץ העצום. שמועה שהופצה ע"י מספר אנשים גררה חלק מהאוהדים לעזוב לבלומפילד בטענה שמכירת הכרטיסים חודשה שם.

אוהדי הקבוצה הגיבו בזעם רב נגד ההנהלה והחלו לקלל את אנשיה. מי שספג את מירב האש הוא היו"ר אביב בושינסקי, לעברו צעקו האוהדים: "מכרת אותנו בדרבי הזה".

המשטרה, שיחד עם אנשי מכבי תל אביב לא הצליחה לעמוד בעומס, החליטה בסופו של דבר כן להעביר את המכירה לבלומפילד, שם נפתחה המכירה מחדש. לא פחות מ-5,000 אוהדים הגיעו לאיצטדיון, מה שהגביר את אי הסדר במקום עוד יותר. כל האוהדים שהיו בקרית שלום לפני כן, הגיעו כעת לבלומפילד.

תוך רבע שעה של מכירה, אזלו כל כרטיסי הנוער לאוהדי הקבוצה וכעת נותרו כרטיסי המבוגר בלבד.

mako
בלאגן בקרית שלום. 3,000 אוהדים על 2,500 כרטיסים (אור שפונדר)

mako
יש גם אוהד מכבי שהצליח לשים את ידו על כרטיס (אור שפונדר)
פרסומת

mako
גם השוטרים לא הצליחו להרגיע את אוהדי מכבי תל אביב (אור שפונדר)

mako
אוהדי מכבי תל אביב בקופות בבלומפילד. כרטיסי הנוער אזלו (אור שפונדר)

mako
הקופות העמוסות בבלומפילד. אלפי אוהדים הגיעו לשם (אור שפונדר)
פרסומת

mako
אוהדי מכבי תל אביב נאבקים כדי להשיג כרטיס לדרבי (אור שפונדר)

mako
אוהדי מכבי בקופות של איצטדיון בלומפילד (אור שפונדר)