mako
פרסומת

נמני: אסור לשכוח שאלו השחקנים שהפסידו לנצרת

מאמן מכבי ת"א מרוצה אחרי ה-0:1 על בית"ר י-ם והשמירה על המקום השלישי. אמסלם: "חבל שהפסדנו לפני משחק גביע", תמוז נפצע אך יהיה כשיר להפועל

פורסם:
הקישור הועתק

מכבי ת"א יכולה להיות מרוצה מאוד אחרי שגברה הערב (שבת) 0:1 על בית"ר ירושלים באצטדיון טדי, במשחק האחרון של המחזור ה-30 בליגת העל, ושמרה על המקום השלישי לקראת משחקי הפלייאוף.

הקבוצה של אבי נמני נותרה בעשרה שחקנים מהדקה ה-24, כאשר ליאור ז'אן ספג כרטיס אדום אחרי שנתן מכה לאבי ריקן.

למרות החיסרון המספרי, הצהובים לא נבהלו ובדקה ה-28 עלו ליתרון מרגליו של החלוץ הזמבי ,עמנואל מאיוקה, ושמרו על התוצאה עד לסיום.

כעת, כאשר הנקודות של הקבוצות בליגת העל מתקזזות בחצי, למכבי ת"א 26 נקודות במקום השלישי ואילו לבית"ר 23 נקודות והיא במקום הרביעי.

בסיום המשחק אמר מאמן הצהובים, אבי נמני: "מגיע כל הקרדיט לשחקנים, הם התאמצו. אסור לשכוח שאלה השחקנים שהפסידו בשבוע שעבר לאחי נצרת, העברנו עליהם ביקורת קשה והם השחקנים שניצחו היום. אחרי שעשינו איתם שיחות במהלך השבוע מגיע להם קרדיט על התצוגה שלהם היום".

אבי נמני וישראלביץ´. במקום השלישי (קובי אליהו)
אבי נמני וישראלביץ´. במקום השלישי (קובי אליהו) | צילום: מערכת ONE

על העובדה שניצחו במשחק קשה הוסיף מאמן הצהובים: "גם בגביע מול בית"ר היינו הרבה יותר טובים. במשחק ההוא הגענו להמון הזדמנויות, שלטנו במשחק והיום על אחת כמה וכמה היה יותר קשה, כשהורחק לנו שחקן במחצית הראשונה. לשחק מול בית”ר כשהם בהרכב מלא זה תמיד קשה. למשחק הזה היו הרבה משמעויות מבחינת הביטחון של השחקנים”.

"עד סוף העונה אנחנו נתכונן לכל משחק בהתאם, כי יש לנו עדיין מטרות. אנחנו רוצים ליהנות מהניצחון לקראת המשחק מול בית”ר בשבוע הבא, יהיה לנו את כל השבוע להתכונן למשחק הזה. ניתן לשחקנים לשמוח ולאחר מכן נתכונן בהתאם”, סיכם נמני.

בוזגלו וגפני מרוצים אחרי הניצחון (גיא בן זיו)
בוזגלו וגפני מרוצים אחרי הניצחון (גיא בן זיו) | צילום: מערכת ONE
פרסומת

החלוץ איליה יבוריאן היה מרוצה והוסיף: “כולם ראו ולא בפעם הראשונה העונה שיש לנו קבוצה חזקה מאוד מבחינה מנטלית. אחרי הניצחון, יש לנו רק מטרה אחת עד לסיום העונה והיא לסיים במקום השלישי. כל משחק בליגה הזו הוא קשה, אבל הניצחון הזה נותן לנו עוד מוטיבציה לקראת המשך הדרך העונה”.

נמני מחבק את מאיוקה. &"נתן לי את ההזדמנות שלאו דווקא הגיעה לי&" (ג
נמני מחבק את מאיוקה, שהעניק לו 0:1 בטדי (גיא בן זיו) | צילום: מערכת ONE

אמסלם: "היינו שווים יותר מגול במחצית הראשונה"


דוד אמסלם

דוד אמסלם. מקווה להיות מוכן יותר למשחק הגביע מול הפועל ת&"א (גיא ב
דוד אמסלם. מקווה להיות מוכן יותר למשחק הגביע מול הפועל ת&"א (גיא בן זיו) | צילום: מערכת ONE

"זה בסך הכל הפסד, היינו בתקופה טובה ובריצה של ניצחונות, כך שהפסד אחד זה משהו שקורה לפעמים. נרים את השחקנים, נבוא להתאמן כמו שצריך ונעשה את הכל כדי להיות מוכנים לגביע במטרה להעפיל לשלב הבא”, הסביר המאמן.

שחקני בית”ר לא הורשו להתראיין עד אחרי משחק הגביע ביום שלישי נגד הפועל ת”א. טוטו תמוז, שנפצע במהלך המשחק ברגלו, עבר מספר טיפולים ראשוניים בחדר ההלבשה על ידי פיזיותרפיסט הקבוצה.

יצחקי, בנאדו וגרשון מאוכזבים בסיום (גיא בן זיו)
יצחקי, בנאדו וגרשון מאוכזבים בסיום (גיא בן זיו) | צילום: מערכת ONE

תמוז יצא מ”טדי” שהוא צולע ומרגיש כאבים ברגל, אך ההערכות בבית"ר הן שהחלוץ יהיה כשיר למשחק מול הפועל ת”א. ביומיים הקרובים הצוות הרפואי של המועדון יעשה מאמצים כדי לגרום לו להתגבר על הפציעה.