mako
פרסומת

גולן חרמון עשוי לחתום היום בהפועל חיפה

רוב המכשולים שמנעו את העסקה עם הבלם, הוסרו. יואב כץ: "מאמין שהדברים ייסגרו". ערן לוי צפוי לחתום לעונה. אין התקדמות עם אלקיים, רואש ואבוקרט

פורסם:
הקישור הועתק
גולן חרמון. צפוי לחתום היום (דרור עינב)
גולן חרמון. צפוי לחתום היום (דרור עינב) | צילום: מערכת ONE

כשכבר נדמה היה שחתימתו של הבלם, גולן חרמון, בהפועל חיפה על-סף פיצוץ, נראה שכל המכשולים הוסרו והשחקן יחתום עוד היום (שלישי) על החוזה, זאת אחרי שחרמון עצמו סיכם את תנאיו והבעלים, יואב כץ כבר הספיק לחתום.

שעות ארוכות ניסו הצדדים לגשר על הפערים שנוצרו במטרה לסגור את העסקה. ל-ONE נודע, שמכשול אחד נותר, אך לא כזה שצפוי להערים קושי רב על ביצוע העסקה. יואב כץ הביע אופטימיות רבה בנושא: "אנחנו מתקדמים יפה מאד עם חרמון ואני מאמין שהדברים יסתדרו".

גם עם ערן לוי, ישנה התקדמות משמעותית וההערכה היא, שלוי יחתום לעונה נוספת. במועדון רוצים מאד שלוי יישאר, ולפי שעה ישנן הסכמות בנוגע למרבית פרטים בהסכם. ללוי יש הצעה גם מבית"ר ירושלים אבל העדפתו הראשונה היא הפועל חיפה.

בנוגע לשלושת השחקנים הצעירים, עודד אלקיים, אושרי רואש ורן אבוקרט המיוצגים על-ידי סוכן השחקנים, גלעד קצב, לא חלה התקדמות של ממש, אבל גם במקרה שלהם, ההערכה היא שהם ימשיכו וישחקו בקבוצה עונה נוספת ושהצדדים יגיעו להסדר.

פרסומת

ואולם, כרגע מוסיפים השלושה לעמוד בהתנגדותם לחתום על חוזה ליותר מעונה אחת.

ערן לוי. יחזור ללבוש את מדי הפועל חיפה? (קובי אליהו)
ערן לוי (קובי אליהו) | צילום: מערכת ONE

שביט אלימלך אמור להסדיר את תנאיו הסופיים בקבוצתו בעונה החולפת, הפועל פ"ת ולחתום על החוזה כעוזרו של ניצן שירזי. העוזר השני יהיה רם בן מיכאל.

בחיפה עושים מאמצים גדולים להשאיר את ירו בלו עונה נוספת. ואכן, בלו עצמו, שנמצא בחופשה פרטית, הביע את הסכמתו להמשיך במועדון.

בלו במדי הפועל חיפה. מבוקש בעכו (עמית מצפה)
בלו חוגג, דנין והרוש על הרצפה (עמית מצפה) | צילום: מערכת ONE