mako
פרסומת

חזי מגן: כשמורידים את הרגל מהגז אז לא הולך

יו"ר בני יהודה לא אהב את הנחישות של שחקניו, אבל רגוע: "היה לנו חודש לא קל, אך לא קרה כלום". אפק וגארידו צפויים להיות כשירים לבני סכנין בשבת

פורסם:
הקישור הועתק
צמא. חזי מגן עם גיא לוזון ודמאיו (אלעד ירקון)
גיא לוזון, מגן ודמאיו. רוצים ניצחון (אלעד ירקון) | צילום: מערכת ONE

הזהובים מתכוננים ליום שבת הקרוב, בו ייפגשו את בני סכנין במסגרת ליגת העל. חניכיו של גיא לוזון יגיעו למשחק לאחר שכבר שלושה מחזורים הם לא ניצחו והמטרה העיקרית היא לקחת שלוש נקודות חשובות ולנסות לשמור על מקומם הרביעי בטבלה.

סכנין יגיעו למשחק לאחר שמונה מחזורים ללא ניצחון והם מתכוונים לעשות חיים לא קלים לבני יהודה. אצל הזהובים יודעים שלמרות המאזן הלא מחמיא של סכנין, עדיין מדובר בקבוצה מסוכנת.
 
יו"ר הקבוצה חזי מגן, התייחס למשחק הקרוב ואמר: "הפער שיצרנו לנו מקבוצות מרכז הטבלה אבד לנו כמעט לגמרי. עדיין יש פער קטן, נצטרך להחזיר את הפער הגדול ונעשה את זה בכל הכוח ובכל הנחישות. יש לנו שחקנים טובים, היה לנו חודש לא טוב, אנחנו מודעים לכך וננסה לשפר את המצב ולחזור למסלול הניצחונות". 

מגן הוסיף: "כשאתה משחק במרץ ונחישות בכל המשחקים, אז אתה מצליח, כשאתה מוריד את הרגל מהדוושה, אז אתה לא מצליח ובמיוחד קבוצה כמו שלנו".

"לא הולך לנו כבר חודש, אבל לא קרה כלום, אני אף פעם לא יוצא במצעד ניצחון בתקופה טובה ולכן אני גם לא אכנס למרה שחורה בתקופה לא טובה", אמר יו"ר בני יהודה שנשאר רגוע.

עומרי אפק: "חשוב שנחזור לעצמנו" (אלעד ירקון)
עומרי אפק (אלעד ירקון) | צילום: מערכת ONE

באימון הקבוצה לא התאמנו שני שחקנים. הקשר עמרי אפק נעדר כיוון שעבר טיפולים פיזיותראפיים בעקבות מתיחה במפשעה, שקרתה בחימום לפני המשחק האחרון. גם הבלם, איבן גארידו, עדיין מחלים מהמתיחה בשריר האחורי והוא צפוי לחזור לאימונים מחר.