mako
פרסומת

ניר דוידוביץ' חזר לארץ, בוקולי סגר ל-3 שנים

הצוות הרפואי של חיפה יחליט האם השוער שנותח, יוכל לחזור לאימונים. הברזילאי אמור לחתום עד סוף השבוע. יותר מ-3,400 כרטיסים נמכרו למפגש עם נתניה

דורון בן דור
מערכת ONE
פורסם:
הקישור הועתק
גוסטבו בוקולי טוב
בוקולי. לא עוצר בירוק | צילום: עודד קרני, 2 mako

שוער מכבי חיפה, ניר דוידוביץ', חזר הבוקר (שלישי) מאיטליה, שם החל את תהליך השיקום אחרי שעבר לפני פחות מחודש ניתוח ארתרוסקופיה.

דוידוביץ' יגיע אחה"צ לאימון הקבוצה ובמהלכו יחליט הצוות הרפואי של המועדון האם השוער יכול לחזור להתאמן בשער או שלחילופין דוידוביץ' יחזור בהדרגה לאימונים. כרגע קשה לקבוע האם השחקן יהיה כשיר למשחק מול מכבי נתניה.

הקשר גוסטבו בוקולי סיכם את תנאיו ל-3 השנים הקרובות במועדון ועד סוף השבוע הוא אמור לחתום על החוזה החדש.

בחיפה מעריכים מאוד את יכולתו ומסירותו של הקשר המצוין, שפתח את העונה על הספסל ומאוחר יותר מצא את הדרך חזרה להרכב.

בשנה שעברה בוקולי היה פצוע בחלק של העונה והתקשה לגלות יכולת טובה. השנה אלישע לוי ידע, בדרכו, להחזיר את בוקולי למסלול ומול הכח עמידר ר"ג הברזילאי החזיר בשער ליגה מרהיב אחרי תקופת יובש ארוכה בה לא כבש שער ליגה.

בהלת הכרטיסים למשחק מול מכבי נתניה נמשכת. מקופת גרבר נמסר שעד כה נמכרו למעלה מ-3,400 כרטיסים כאשר ליציעים 5, 11, 12 ו-13 נמכרו כל הכרטיסים.

בחיפה נוטים להאמין ולקוות שכל 8,000 הכרטיסים שהוצאו למכירה, יאזלו עד המשחק. בשלב זה האורחים מנתניה לא ביקשו כרטיסים נוספים מעבר לכמות שנשלחה לנתניה, כ-600 כרטיסים. במידה ונתניה תדרוש כרטיסים נוספים, חיפה תוכל לספק כמות של עד 800 כרטיסים.