mako
פרסומת

הפועל חיפה יורדת מתומר חמד והולכת על בן בסט

האדומים מהכרמל הבינו כי מכבי חיפה לא תשחרר את החלוץ ותנסה להשאיר את שחקן החוד ששיחק אצלה בעונה הבאה. יוסי שבחון הוזכר כמועמד להגיע

פורסם:
הקישור הועתק
עדן בן בסט. ימשיך בקבוצה (עמית מצפה)
בן בסט. רוצים אותו לעוד עונה (עמית מצפה) | צילום: מערכת ONE

בהפועל חיפה הבינו שתומר חמד לא ישוחרר בשלב זה מהיריבה העירונית מכבי ולפיכך החלוץ הישראלי המועדף על המאמן ניצן שירזי הוא עדן בן בסט, ששיחק בשורות הקבוצה בעונה האחרונה.

בין שירזי לבין בן בסט התפתחה מערכת יחסים טובה והמאמן החדש רוצה אותו לצידו של חלוץ זר נוסף, ככל הנראה אקקי מיקוצ'דזה, שעל מועמדותו פורסם לראשונה ב-ONE.

בן בסט אמור לשבת בימים הקרובים עם הנהלת מכבי חיפה ולדון איתה על החוזה שלו, שנמצא בתוקף עד לתום העונה הבאה. בהפועל חיפה מעדיפים לקבל את בן בסט אחרי שקיבל שחרור ללא תנאי מסגנית האלופה.

יוסי שבחון הוזכר כמועמד לקבוצה, אבל עלויותיו הכספיות הגבוהות עלולות לטרפד מעבר כזה. שירזי מחפש קשר עושה משחק ואחד משני המועמדים, מלבד שבחון, הוא גיא צרפתי מהפועל פתח תקווה.

נכון להיום, אין התקדמות במו"מ עם ערן לוי ובחיפה מבהירים שלמרות הרצון לראות את לוי גם בעונה הבאה, החוזה החדש לא ייחתם בתנאים שדרש. הפערים הכספיים בין הצדדים גדולים ורק התגמשות מצידו של לוי עשויה להביא להישארותו בקבוצה.

שבחון (עמית מצפה)
יוסי שבחון. יגיע לקבוצה של ניצן שירזי? (עמית מצפה) | צילום: מערכת ONE

שביט אלימלך, שישמש כעוזרו של שירזי, אמור להגיע להסדר כספי עם פ"ת בנוגע לחוזהו בקבוצה. לאלימלך חוזה לעונה נוספת ורק לאחר שהמלאבסים יגיעו עימו להסדר, הוא יחתום על החוזה החדש בהפועל חיפה. אלימלך ורם בן מיכאל, ששימש כמנהל מקצועי במחלקת הנוער, יהיו העוזרים של שירזי.