mako
פרסומת

במכבי חיפה מקווים שמסיללה יפתח נגד מקסיקו

המגן הדרום אפריקני של סגנית האלופה עשוי לשחק ב-17:00 במשחק הפתיחה של המונדיאל, הירוקים רוצים לגזור קופון. דקל קינן מבוקש גם בספרטק וצסק"א

פורסם:
הקישור הועתק
מסיללה במדי דרא&"פ. עזיבה שלו תהווה (רויטרס)
פיטר מסיללה. מחזיקים לו אצבעות בחיפה (רויטרס) | צילום: מערכת ONE

במכבי חיפה עוקבים מקרוב אחרי הנעשה עם המגן פיטר מסיללה במדי נבחרתו דרום אפריקה שתפתח היום ב-17:00 את הופעותיה במונדיאל מול נבחרת מקסיקו.

מהמסר שהגיע לחיפה עולה שמסיללה היה פצוע ורק לאחרונה חזר לפעילות. השחקן עצמו אמר לחבריו שהוא מקווה לשחק במשחק הערב ובחיפה מודעים לחשיבות העצומה שבשיתופו של מסיללה.

המטרה היא שקבוצות באירופה ירשמו את מסיללה בפנקסן ויציעו על המגן סכום כסף לא מבוטל. עד שתהיה פנייה כזאת, במכביחיפה לא יודעים לומר אם יגיע מגן זר אחר. לסקאוט אלון חרזי, שייצא בשבוע הבא ללטביה לעקוב אחרי מספר שחקנים, יש מועמדים לתפקיד המגן הזר.

שחקן נוסף שלגביו התמונה תתבהר בשבוע הבא הוא דקל קינן ששואף לשחק בחו"ל. מלבד ההצעה הכספית האטרקטיבית מאומוניה ניקוסיה דווח ברוסיה שגם קבוצות ספרטק מוסקבה וצסק"א מוסקבה רוצות בבלם.סוכניו של השחקן רונן וגלעד קצב אמורים לגבש עם קינן החלטה סופית.

בירם כיאל שהתאושש מפציעה לא הסתיר את שאיפתו לעבור עוד בקיץ לקבוצה בחו"ל. סוכנו דודו דאהן בודק לכיאל הצעות מגרמניה ובלגיה. גם שי מימון באמצעות סוכנו דדה חדד מבקש הבהרות ממכבי חיפה כדי לשחררו מהקבוצה.

mako
דקל קינן. הבלם מבוקש גם ברוסיה (עמית מצפה)