mako
פרסומת

מכוונת גבוה: דין דוד מועמד למכבי ת"א

השכר של אקס מכבי חיפה ביוקוהאמה מארינוס - שיהווה מכשול, סוגיית השוער הבעייתית והצורך העז של האלופה בבלם: ההיערכות של הצהובים לחלון ההעברות של ינואר

פורסם:
(מאור אלקסלסי)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(מאור אלקסלסי)
(מאור אלקסלסי) | צילום: ספורט 5

מכבי תל אביב אמנם חזרה אמש (שני) ל-2:2 עמוק בתוספת הזמן, אך איבדה שוב נקודות חשובות במאבק האליפות והיא בפער של שבע נקודות מהפועל באר שבע. בכלל, הצהובים בתקופה לא טובה, כשהם סופרים כבר שלושה משחקים ללא ניצחון בכל המסגרות.

בשל כך, המועדון חייב להיערך לינואר על מנת לרענן ולחזק את הסגל. כרגע האליו וארלה, שהיה לא רע אמש, וקרווין אנדרדה, לא מספקים קבלות. בנוסף, אין חלוץ מרכזי דומיננטי, והייטור, שרשם הופעה חלשה, בוודאי לא משדרג את ההגנה.

פרסומת

מתוך הנחה שכריסטיאן בליץ` ואיסוף סיסוקו יחזרו לכשירות ויהיו לפחות בסגל בשבועות הקרובים, מכבי ת"א צריכה חלוץ מרכזי זר, קשר התקפי וכן צריכה לחשוב על בלם נוסף.

שמות של חלוצים שהוזכרו כמועמדים להגיע הם של ג`אבון איסט מהפועל חיפה ואפילו של דין דוד - אם יהיה מוכן לחזור לארץ. עד כה לאקס מכבי חיפה ומ.ס אשדוד יש שלושה שערים ב-12 הופעות במדי יוקוהאמה מרינוס. יש לציין שביפן הוא מרוויח כ-700 אלף יורו בעונה, מה שכמובן יקשה על הבאתו.

במקביל, סוגיית השוער בעייתית. הבאת עומרי גלזר תעצור את ההתקדמות של אופק מליקה ובמועדון צריכים לתת על זה את הדעת. 

נקודת האור של האלופה ב-2:2 המאכזב היא כובש שער השוויון עידו שחר, שגם בישל את הראשון לנועם בן הרוש. הקשר, שכבר עם שבעה שערים בליגה, תמיד עושה שינוי ותמיד מחויב לקבוצה.