קסטין לאבוקסיס: יגיע רכש אם יעזבו אחרים
צפו בתקציר: בנתניה מאושרים מהניצחון, כשלאחריו הבעלים העביר מסר למאמן


אחרי שני משחקים ללא ניצחון, מכבי נתניה חזרה אתמול למסלול ועשתה את זה בסטייל עם 3:4 דרמטי ביותר וללא אחד השחקנים היציבים שלה, הריברטו טבארש שלא שותף מול הפועל חיפה בגלל צהובים.
עוז בילו ומאור לוי שוב היו אלה שהוציאו לפועל, כשהפעם ולראשונה מאז שהגיע גם ג`וניור דיומנדה הציג יכולת טובה ואף כבש. מצד שני נתניה שוב ספגה ויוסי אבוקסיס לא מצליח לייצב את משחק ההגנה.
"אנחנו צריכים להבקיע לפחות ארבעה שערים כדי לנצח, וזה משהו לא הגיוני", אמרו בנתניה בסיום, והחמיאו לשוער היריבה שעצר 18 בעיטות למסגרת. "אף אחד לא האמין שאחרי שפתחנו את העונה עם 0 מ-9, נסיים סיבוב במקום הרביעי".
מוחמד ג`טיי ששותף לכמה דקות מול אשדוד לא נכלל בסגל. אבוקסיס היה מעוניין להגיע להסדר מול הבלם, אבל כרגע הוא וסוכנו לא מוכנים לשמוע על עזיבה ללא פיצוי כספי מלא.
יחד עם זאת המאמן דורש בלם, ורוס קסטין הבהיר לאבוקסיס כי יהיה לו אור ירוק לחיזוק במידה וישחררו שחקנים. לואי חילף שגם הוא שוב לא התלבש יעזוב בינואר וייתכן שגם סהאר תאג`י יושאל.
כמו כן, דיומנדה התלונן על כאב בשריר האחורי ובקבוצה מקווים שמדובר בהתכווצות בלבד ולא במתיחה שתגרום להיעדרותו במשחק הקרוב.