השחקן שעשוי לשוב מהשאלה למכבי חיפה
הירוקים ייצאו למחנה אימון בפגרה, ושוקלים להחזיר הקשר שמשחק בלאומית


מאמן מכבי חיפה ברק בכר שינה את לו"ז האימונים של הקבוצה מאז שב לקדנציה שלישית ומקפיד מדי שבוע לערוך אימון כפול. בנוסף, עם הגעתו, דרש המאמן לקיים מחנה אימון במהלך פגרת הנבחרת והשזרוע, על מנת לגבש את הקבוצה.
בכר עצמו העיד לאחר המשחק נגד הפועל ירושלים כי הוא לומד את הקבוצה, השחקנים לומדים אותו וכי הוא מחבר את ה-11 והמערך הנכון. לקראת המשחק בשבת נגד בני סכנין הוא צפוי לערוך שינויים בהרכב שיפתח, כאשר קני סייף וקנג`י גורה צפויים לקבל בו מקום.
"ברק שינה את הסטנדרטים", במכבי חיפה אמרו. "זה לא פשוט להגיע למועדון תוך כדי העונה ובטח שהציפיות גדולות. דרך עבודה קשה גם התוצאות יגיעו".
בתוך כך, במכבי חיפה עוקבים אחר ההתפתחות של איתי אהוד המושאל להפועל כפר סבא. הקשר האחורי מציג יכולת טובה ונחשב לפוטנציאל גדול. בכרמל שוקלים האם להשיבו מהשאלה כבר בחודש ינואר או להמתין לקיץ, לאחר שבעונת הבוגרים הראשונה שלו הוא תפס מקום של קבע ב-11 של כפ"ס.