mako
פרסומת

"היה חשוב לנצח אתמול, גם בשביל המאמן"

צפו בתקציר: במכבי תל אביב מרוצים מה-1:2 על הפועל חיפה, ויודעים: "נצטרך לפתור את סוגיית הקהל, אנחנו צריכים אותם איתנו". וגם, הצעד של המועדון בהמשך לאירועים סביב ז`ארקו לאזטיץ`

פורסם:
ניצחון חשוב. מכבי ת"א חוגגת (אלן שיבר)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
ניצחון חשוב. מכבי ת"א חוגגת (אלן שיבר)
ניצחון חשוב. מכבי ת"א חוגגת (אלן שיבר) | צילום: ספורט 5

ירד הלחץ. במכבי תל אביב ששמחים מאוד אחרי הניצחון 1:2 אמש (רביעי) על הפועל חיפה בבלומפילד, במסגרת המחזור ה-12 בליגת העל, מספר ימים לפני הקרב נגד הפועל באר שבע בטרנר. צפו בתקציר הניצחון בנגן שלמעלה.

"היה כל כך חשוב לנצח אחרי השבוע הקשה שעברנו. גם בשביל הביטחון שלנו, וגם בשביל המאמן. ברור שיש הרבה בעיות ויש דברים שצריך לסדר עם הקהל, אבל הניצחון הזה הוא הרבה יותר משלוש נקודות", אמרו גורמים במועדון.

כמו כן, השחקנים לא נותרו אדישים לכך שיציעים 10 ו-11 לא היו מלאים בקהל מעודד כמו תמיד: "נצטרך לפתור את זה בשביל המועדון. לאורך זמן אנחנו צריכים את כולם איתנו".

בתוך כך, במכבי תל אביב ממשיכים לאסוף חומרים לגבי אירועי האוטובוס והזיקוק שנורה ליד ביתו של ז`ארקו לאזטיץ, וכרגע נשלחו 11 מכתבים - אך עשויים לצאת מכתבים נוספים.

המאמן הסרבי סירב להתייחס לתקריות ומיהר לרדת לחדר ההלבשה, כשנראה שאירועי הימים האחרונים עדיין משפיעים עליו. גם שריקות הבוז עוד לפני המשחק לא ממש עזרו.

הבעיה היא, שחלק לא קטן מהקהל לא רוצה לראות את המאמן על הקווים, ואפשר היה להבין את זה מצויין במשחק אמש. איך פותרים את הבעיה עם הקהל? אולי ניצחון בבירת הנגב יעשה את זה, אך כרגע - הרוחות עדיין סוערות.