רז שלמה חולה ובספק להפועל ירושלים
הבלם נעדר מהאימון. לאזטיץ`: "לא רוצה שינויים. דן ביטון לא היה שמח פה"



מכבי תל אביב תתארח מחר (שני) אצל הפועל ירושלים במסגרת הליגה המקומית שלנו. ייתכן כי האלופה תצטרך לעלות למשחק הקשה באצטדיון טדי ללא אחד משחקני המפתח שלה רז שלמה, שחולה ולא הגיע לאימון היום. רגע לפני ההתמודדות, שמטרתה לחזור למסלול הניצחונות, דיבר מאמן הקבוצה, ז`ארקו לאזטיץ` במסיבת העיתונאים על הסגל, היריבה והעונה.
"דן ביטון? הפועל ב"ש נראית נהדר ולגבי ביטון, הוא לא היה נראה כאן שמח והוא הראה את זה", אמר המאמן על האקס של קבוצתו, "אני שמח בשבילו שעכשיו הוא נראה שמח ורעב. אם אתה לא שמח במועדון אחד, אתה תעבור ויראו את זה".
"אני לא מבדיל בין שחקנים זרים ומקומיים", הוא המשיך, "אסנטה חלק מהקבוצה ותמיד כשמישהו משחק מישהו אחר לא יכול, כי יש 11 מקומות על המגרש. יש לנו הרבה שחקנים טובים ולפעמים חלקם לא בטוב, והם צריכים לשפר את עצמם כדי לקבל את ההזדמנות, זה המצב של אסנטה".