mako
פרסומת

"היינו עייפים, אבל החילוף נתן אנרגיות"

צפו בתקציר. לאזטיץ` חגג את ה-1:2 של קבוצתו. בלבול: "השיפוט לא היה טוב"

פורסם:
(אלן שיבר)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(אלן שיבר)
(אלן שיבר) | צילום: ספורט 5
mako
“אני שמח על האופי“ (אלן שיבר)

מכבי תל אביב רשמה הערב (ראשון) ניצחון חשוב ודרמטי, אחרי 1:2 נגד מכבי נתניה. ערן זהבי כבש ראשון מהנקודה הלבנה, אחרי רגע שנוי במחלוקת במשחק, עידן נחמיאס איזן במחצית השנייה עם שער עצמי ואלעד מדמון העניק שלוש נקודות חשובות בדקה ה-90. בסיום המשחק התייחס המאמן, ז`ארקו לאזטיץ` לניצחון החשוב.










מרקו בלבול התייחס גם הוא אחרי ההפסד למכבי ת"א, למשחק וגם לשיפוט: "פתחנו מצוין את המשחק. השער שהבקענו היה יפה, אבל לאט לאט מכבי ת"א השתלטה. היינו פחות מדויקים והחלטיים, אבל שיחקנו בסוף מול אלופת המדינה. ניצחו אותנו בשני פנדלים שאני לא יודע אם הראשון היה או לא. ללמקין הגיע עוד צהוב על תפיסה בחולצה. השיפוט פה לא היה מספיק מדויק וטוב".

"יצאו כמה שחקנים בגלל פציעות, חילופים כפויים, אבל הלכנו אחורה במשחק", המשיך המאמן, "בסוף, נתנו מתנה למכבי ת"א. גם אם לא היה פנדל, לא עושים גליץ` במצב כזה, גם בפנדל השני. אבל יש לנו את ההגנה אולי הכי צעירה בליגה. קשה, אבל נמשיך קדימה. אנחנו צריכים ללמוד מזה, אנחנו נותנים מתנות ליריבות שלנו ולא פעם ראשונה. צריך לתקן את זה".

"זה כואב ומתסכל", הוא סיכם, "זה לפתוח עונה בצורה כזו ולתת מתנות ליריבות. אתה מכין את הקבוצה כל השבוע ואז נותן מתנות לאלופת המדינה. זה כואב. זו פתיחה לא טובה, אבל אני באמת מאמין שיש פה בסיס טוב. צריך לדחוף את הקבוצה קדימה, לתקן את הדברים במשחק ההגנה ואני אעשההכל כדי לדחוף את הקבוצה קדימה".

עומר ניראון