mako
פרסומת

ישפוט במונדיאל? גרינפלד ברשימה של אופ"א

השופט הישראלי זומן לקורס באבו-דאבי לקראת הטורניר היוקרתי

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive1155370
צילום: ספורט 5

יש כבוד. אוראל גרינפלד, השופט הישראלי הבכיר, מועמד לשפוט במונדיאל. גריפנלד נבחר ע"י אופ"א כאחד מבין 20 שופטים שהוזמנו לסמינר הכנה לקראת מונדיאל 2022.

במידה והשופט הישראלי ישפוט בסופו של דבר במונדיאל, זהו לא יהיה הטורניר הגדול הראשון בו הוא שופט מאחר וביורו 2020, שהתקיים בקיץ האחרון, הוא שפט משחק אחד בין הולנד לאוסטריה. עם זאת, במידה ויעשה זאת בסופו של דבר, זאת כן תיהיה הפעם הראשונה בה הוא שופט בגביע העולמי, והוא יצטרף לאברהם קליין ומנחם אשכנזי, שני הישראלים היחידים ששפטו במעמד זה.

כזכור, גרינפלד הוא השופט הישראלי הראשון שנכנס לדרג העילית של התאחדות הכדורגל האירופית, בו חברים 25 שופטים שמנהלים משחקי ליגה אירופית, ליגת אלופות, יורו ומונדיאל.

יחד איתו ברשימת השופטים המועמדים מאירופה: מייקל אוליבר האנגלי, אנתוני טיילור האנגלי, חיל מאנסאנו הספרדי, מתיאו לאוס הספרדי וג'ינייט צ'אקיר הטורקי.