mako
פרסומת

הניסנובים הציעו לחזי מגן לרכוש את הפועל תל אביב

פרסום ראשון: בעלי האדומים נפגשו עם בעלי ויו"ר בני יהודה בעבר, אבל לאחר התלבטות בת מספר ימים העדיף לוותר. הוא הבהיר לשניים כי אינו יכול להחזיק את המועדון בעצמו

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive984764
צילום: ספורט 5
האחים ניסנוב. עדיין לא מצאו את מי שייקח את הפועל ת"א (אלן שיב
האחים ניסנוב. עדיין לא מצאו את מי שייקח את הפועל ת"א (אלן שיבר) | צילום: ספורט 5

בעשור הנוכחי, הפועל תל אביב עברה מיד ליד, אז האם תהיה כעת יד נוספת שתיקח אותה תחת חסותה? מסתבר שלא. שרון ואיציק ניסנוב פנו אל איש העסקים חזי מגן והציעו לו לרכוש את המועדון האדום - כך נודע לראשונה לערוץ הספור - אבל הוא סירב.

חזי מגן, כידוע, היה בעברו בעלי בני יהודה במשך כשמונה שנים. איש העסקים נפגש עם אחד הבעלים בתל אביב במשך כשעתיים ובין השניים הוגדרה השיחה כטובה. הוא הבהיר כי הוא עצמו אינו יכול כלכלית להחזיק מועדון כמו הפועל ת"א על כל המשתמע מכך, אבל ביקש אישור לעניין חבר יהודי עשיר מקליפורניה ברכישת האדומים.

בימים האחרונים, הודיע מגן לאחים ניסנוב כי הוחלט שלא ללכת על המהלך ואף הודה להם על השקט המופתי בו התנהלו השיחות. כעת, הבעלים יחפשו אופציות אחרות שיסכימו לקחת את העניינים לידיים ולהחזיר את הפועל ת"א לטופ הישראלי.

פרסומת

כזכור, שרון ואיציק ניסנוב הודיעו פעם אחר פעם (מהרגע שהגיעו למעשה) שמטרתם היא להחזיק את הפועל ת"א עד שתעבור לידיים אמידות יותר. הבעלים לקחו את המועדון אחרי הפירוק ותחתיו האדומים ירדו לליגה הלאומית ב-2016/17, חזרו לליגת העל בעונה שלאחר מכן וסיימו בפלייאוף התחתון בעונה החולפת.