גם ז'וזה מוריניו לא יעזור: חומר השחקנים של הפועל בינוני
עם סגל כזה, וכשוורמוט רוצה לעזוב, ברקוביץ' צריך לעמוד במילה שלו ולהשאיר את דומב עד סוף העונה. וגם: ב"ש צריכה להגיד תודה שלא חטפה יותר, והעוצמה של מכבי ת"א. שלמה שרף מסכם שבת


לא צריך לפטר את אסי דומב. עם חומר השחקנים שיש להפועל תל אביב, גם אם תביא את פאביו קאפלו או ז'וזה מוריניו לא ייצא מהם כלום. חומר ובסיס השחקנים בהפועל בינוניים וגם אם ברקוביץ' יבנה אותם כמו שאמר, הם יהיו בינוניים בשיאם. מההתחלה היה ראוי שהפועל תמנה מאמן יותר בכיר, אבל הפור נפל על דומב ולפטר אותו היום עם חומר השחקנים הנוכחי לא יפתור את הבעיה. אייל אמר שאסי יאמן עד סוף העונה והוא צריך לשמור על המילה שלו.
הפועל חייבת להביא לשם שחקנים טובים - אין הגנה, במיוחד מרכז ההגנה החלש מאוד. האדומים הפסידו כבר 4 משחקים ברציפות והחלק הקדמי לא מספיק טוב, וזאת בעיה. בקישור יש את סאשה, אבוטבול וגילי ורמוט שהם סבירים, אבל היתר לא שווים הרבה. צריך לדאוג שהכסף לא ילך לפיטורי המאמן, אלא לשחקנים חדשים.
הפועל לא מועמדת לירידה. ההפסדים לא מפתיעים - תמיד אמרתי שהפועל לא תסיים בפלייאוף העליון. לא צריך להתרגש, יש להם מספיק נקודות בשביל לא לצנוח לתחתית.

