קסנדר סברינה סיכם לעונה בקאסה פיה
הקיצוני יושאל לקבוצה הפורטוגלית. ליאם חרמש הושאל לשריף טירספול


תנודות בכרמל. מכבי חיפה הודיעה הערב (שבת) כי שני שחקנים שלה יושאלו בעונה הקרובה לשתי קבוצות אירופאיות. מדובר בקסנדר סברינה וליאם חרמש, שיעברו לקאסה פיה ושריף טירספול בהתאמה.
כידוע, מכבי חיפה מחפשת להתחזק בעמדות הקיצוני הימני והקשר האחורי, כאשר כעת עושה רושם שנעשו צעדים משמעותיים בכיוון הזה, זאת אחרי שהירוקים שיחררו שני שחקנים בעמדות הללו.
כאמור, ואחרי עונה אחת בקבוצה, מכבי חיפה השאילה את קסנדר סברינה לקאסה פיה הפורטוגלית. הקיצוני שהגיע תמורת 1.5 מיליון יורו בעונה שעברה מפרטיזן בלגרד לא הצליח להרשים בשורות הירוקים, כאשר בעונה שעברה כבש 6 שערים ובישל 1. העונה, שיחק ב-3 משחקים במסגרת האירופית ורשם 17 דקות במשחק הליגה נגד מכבי בני ריינה.
מי שעוזב את הקבוצה העונה גם כן הוא הקשר הצעיר ליאם חרמש. השחקן בן ה-21 ביצע את הופעות הבכורה שלו בקבוצה הבוגרת של מכבי חיפה בעונה שעברה, כשהוא מופיע בסך הכל 12 פעמים תחת ברק בכר. בעונה שלפני כן, הושאל להפועל עפולה מהליגה הלאומית במדיה שיחק 30 פעמים, כבש 3 שערים ובישל 1.
כעת, יהיה מעניין לראות אילו צעדים יבצעו הירוקים אחרי שיחרורם של צמד השחקנים. כידוע, עסקת סילבה קאני אמורה להיסגר סופית אחרי המשחק בין מכבי חיפה לבית"ר ירושלים מחר (ראשון) - מה שאמור למלא את החלל שמותיר אחריו קסנדר סברינה. לצד שחרורו של הקיצוני, מתפנה לירוקים מקום של זר בסגל - מה שעשוי לסלול את הבאתו של קשר אחורי זר.