mako
פרסומת

"הילדים שלי לקחו אותי לכותל, זה עזר"

הסוד ל-1:2 על הפועל ירושלים? סילבס: "הגיע לנו". בדש: "משחק חלש שלי"

פורסם:
sportFive1591114
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1591114
צילום: ספורט 5

הפועל ירושלים לא ניצחה במחזור הפתיחה מאז 1998 - 27 שנים. לצערה, הסטטסיטקה הזו נשמרה היום (שבת) כשהיא אירחה את מ.ס אשדוד במחזור הראשון בליגת העל. רבים סימנו את הקבוצה מעיר הנמל כאחת היורדות בתחזיות לקראת פתיחת העונה, אך זו הראתה המון אופי, ביצעה מהפך ויצאה עם 1:2 משכנע.

בסיום, חיים סילבס סיכם: "נקלענו לפיגור לא בצדק עם החמצת פנדל ונענשו ב-10 דקות האחרונות של המחצית. בחצי השני השתלטנו, התנהלנו נכון וניצחנו בצדק. לא יודע אם החילוף זה מה שניצח את המשחק, לפעמים זה הולך ולפעמים לא. דווקא אחרי התקופה של גביע הטוטו עם ההפסדים רצינו לשפר. היום בחמישי הילדים שלי אמרו לי ב-20:00 `בוא ניסע לכותל`, נסענו והברכה הזו עזרה. כולם פה עושים ימים כלילות להכין את הקבוצה בצורה הטובה ביותר. אני שמח שהראינו אופי והראש כבר בשבוע הבא. ניר ביטון? צריך להיות מאוד מדויק עם הגוף שלו ואנחנו עושים הכל כדי לנהל נכון את הדקות שלו, אבל הרגשתי שזה נחוץ. נראה אותו עוד הרבה העונה".

זיו אריה סיכם גם הוא והתייחס כרגיל בפתיחת דבריו לנושא החטופים: "אסור היה לליגה להפתח. השבוע היינו באזכרה של הירש גולדברג פולין ז"ל. אירוע עצוב ומיותר. מי שמקבל החלטות צריך להבין שההחלטות שמקבל יהרגו את החטופים והן יהרסו את החיים של אנשים. אני לא יודע איך הפסדנו. הרגשנו שאנחנו מאוד רוצים, אבל לחוצים. היינו רכים בהתחלה, אבל דווקא הובלנו ראשונים. היינו שקטים עם הכדור אחר כך ואני לא יודע לנתח את הגולים שקיבלנו מכלום. אנחנו לא מכבי חיפה או ת"א. כולם יצטרכו להרים את הרמה ולעזור".

כובש השער השני, איליי טמם: "הגול הגיע אחרי תקופה פחות טובה שלנו אבל התכוננו טוב השבוע ולמדנו מהטעויות בטוטו. זה ניצחון של גברים ושל קבוצה חזקה ואני מקווה שהאופי הזה ימשיך להמשך השנה. הציפיות שלי חשובות לי באופן אישי ואני מנסה להשתפר מאימון לאימון. אני מאמין בקבוצה ונדבר במגרש".

גיא בדש המאוכזב: "משחק מאוד חלש שלי ושל כולנו. אשדוד היו יותר טובים והגיע להם. אין תירוצים, לא עשינו את הדברים שאנחנו רגילים לעשת ולא הגיע לנו. הראינו שאפשרי לעשות את קפיצת המדרגה, אבל הטוטו לא מעיד כלום".