mako
פרסומת

דורש שחרור ומאיים בתביעה: המכתב של עזו

הסאגה המורכבת נמשכת: השחקן הצעיר הזהיר את מכבי תל אביב לפני הליך משפטי בגין התעמרות במקום העבודה והפרה של יחסי עובד מעביד. כל הפרטים

פורסם:
sportFive1592142
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1592142
צילום: ספורט 5

הסאגה בין אורי עזו למכבי תל אביב נמשכת. השחקן הגיש למועדון מכתב אזהרה לפני תביעה בגין התעמרות במקום העבודה והפרה של יחסי עובד מעביד. עוד ציין עזו, שקיבל יעוץ משפטי לפני שהגיש את המכתב, כי הוא מעוניין להשתחרר מהמועדון באופן מיידי.

כזכור, השחקן הצעיר חזר מהשאלה העונה ברמת השרון ובמ.ס אשדוד והפגין יכולת טובה, אך רגע לפני היציאה של האלופה למחנה האימונים של הקבוצה בהוגריה, התבשר לו שהוא לא ימריא עם חבריו.

פרק נוסף ביחסים הרעועים בין הצדדים התרחש ב-1:2 על הפועל ירושלים בגביע הטוטו. אז, השחקן שלא נכלל בסגל העלה תמונה לרשתות החברתיות בה ניתן לראות צילום של שחקני שתי הקבוצות לפני שריקת הפתיחה. לצד התמונה הזו ליוו גם אימוג`ים מעורפלים של בלבול.