"דן ביטון? החלטה מקצועית. החלון נגמר מבחינתנו"
ז`ארקו לאזטיץ` דיבר לקראת המשחק מול הפועל ב"ש ("זה יהיה משחק מאוד קשה") והתייחס גם לאורך הסגל ("אני רוצה 20-21 שחקנים מקסימום") ולפטאצ`י ("הוא משאיר רושם טוב")



פגרת הנבחרות הראשונה של עונת 2024/25 הגיעה לסיומה ובסופ"ש הקרוב תחזור אלינו ליגת העל. מכבי ת"א, שהספיקה לשחק משחק אחד בלבד עד כה בשל מאבקיה באירופה, תארח כבר במשחקה השני העונה בליגה את הפועל ב"ש ביום שבת הקרוב (שידור ישיר ב-SPORT5 ב-20:30). לקראת המשחק, הצהובים ערכו מסיבת עיתונאים שבה דיברו דור פרץ וז`ארקו לאזטיץ`.
לאחר מסיבת העיתונאים נערך אימון, שבו סתיו למקין לא לקח חלק, אלא ערך אימון אישי והוא לא צפוי להיות בסגל למשחק מול הפועל ב"ש.
המאמן התייחס תחילה למשחק: "מאוד מעריך את ב"ש, זה מרגש עבורי ועבורנו המשחק הזה. זה יהיה משחק מאוד קשה, קשה לנתח אותם, משנים מערכים ושחקנים, גם תוך כדי משחקים. אנחנו נצטרך להתאים את עצמנו ולנסות לנצח במשחק".
על השחקנים הרבים ששבו מהנבחרות אמר הסרבי: "זה לא קל, דיברתי עם כל השחקנים אתמול. הרבה מהם שיחקו הרבה דקות ונצטרך להיות חכמים. המשחק הכי חשוב עכשיו זה ב"ש וננסה לבחור את הקבוצה הטובה ביותר".
בנוגע לכך שדן ביטון שצפוי לעזוב: "זו החלטה מקצועית. הצוות שלי ואני רוצים להיות עם 20-21 שחקנים מקסימום. לא אוהב לראות שחקנים שנמצאים בחוץ. זו החלטה מקצועית. יכול להגיד שזה חלק מהכדורגל, ההחלטה הזו לא אומרת שהוא לא יהיה פה, אלא שהוא לא יהיה ב-20 השחקנים הראשונים שלנו. אני מאחל הצלחה גם לבלטקסה, חוץ מיום שבת".
בנוגע לפטאצ`י אמר לאזטיץ`: "עשה רושם טוב. הוא נראה טוב, הראה איכויות. אמרתי לו ולכל השחקנים החדשים, בטח שחקן צעיר בברזיל שפעם ראשונה מחוץ לבית, שניתן לו את הזמן והתמיכה. כולם פה לעזור לו. החובה שלו זה לנסות להיכנס לנהלים ולהיכנס לקבוצה כמה שיותר מהר".