החל ממוצ"ש: הקהל חוזר למגרשים
עכשיו זה סופי: יש בשורה לספורט הישראלי - שר הביטחון כץ ושר הספורט זוהר סיכמו על חזרה מלאה לפעילות. המשמעות: טדי ובלומפילד צפויים להיות מלאים כבר מחרתיים
פורסם:


חדשות נפלאות לחובבי הספורט, עם חזרת משחקי ליגת ווינר סל ופתיחת הפלייאוף בליגת העל בכדורגל, היום (שישי) הגיעה הבשורה לה חיכינו כל כך - הקהל חוזר למגרשים!
שר הביטחון ישראל כץ ושר התרבות והספורט מיקי זוהר סיכמו כעת כי החל ממוצאי שבת כל ההגבלות יוסרו. הקהל חוזר למגרשי הספורט כרגיל, התרבות חוזרת לפעילות מלאה כולל כל ההופעות והאירועים המתוכננים ברחבי הארץ לקראת העצמאות.
שר הביטחון ישראל כץ ושר התרבות והספורט מיקי זוהר סיכמו כעת כי החל ממוצאי שבת כל ההגבלות יוסרו. הקהל חוזר למגרשי הספורט כרגיל, התרבות חוזרת לפעילות מלאה כולל כל ההופעות והאירועים המתוכננים ברחבי הארץ לקראת העצמאות.
ליגת העל בכדורגל כבר חזרה ללא הקהל, וחזרת האוהדים למגרשים מגיע בדיוק בזמן לרגעי ההכרעה. הפלייאוף התחתון ייצא מחר לדרך עם שלושה משחקים, כאשר בפלייאוף העליון ייפגשו בטוטו טרנר הפועל באר שבע והפועל פתח תקוה.
גם ליגת ווינר סל חוזרת כאמור, אחרי פגרה כפויה של כמעט חודשיים, עם משחק בודד שייערך מחר ובו הפועל ירושלים תארח בפיס ארנה את בני הרצליה.
יש לציין כי בכל הקשור לכדורגל, כל הקבוצות היו ערוכות מראש לאפשרות של חזרת האוהדים. המשמעות היא שהאצטדיונים יהיו פתוחים במלואם לקהל, ואנחנו בדרך לשבועות מרתקים - עם אוהדים ביציעים.
יו"ר המנהלת, ארז כלפון, אמר לאחר האישור הסופי: "אחרי שהצלחנו להחזיר את הכדורגל תחת ההגבלות הבטחוניות, אני שמח שעם פתיחת הפלייאוף נקבל בחזרה את הקהל שכל כך חסר לנו. אני מאמין שלצד המתח הצפוי ברמה המקצועית נשבור גם את שיא הקהל במגרשים".
מצאתם טעות לשון?