mako
פרסומת

ברק יצחקי: "מאחל שהמזל גם יעבוד לטובתנו"

מאמן בית"ר אחרי עוד ניצחון דרמטי: "לא תלוי בנו, בהצלחה למכבי ת"א

פורסם:
הקישור הועתק
(אלן שיבר)
(אלן שיבר) | צילום: ספורט 5

בית"ר ירושלים עברה הערב (שבת), עוד מבחן אופי גדול, כאשר הפכה פיגור נגד מכבי תל אביב בבלומפילד, ניצחה 1:2 וצימקה בחזרה את הפער מהפועל באר שבע ל-2 נקודות. מאבק האליפות חי וקיים ויימשך ככל הנראה ממש עד הדקה האחרונה של העונה.

ברק יצחקי אמר בסיום: "הדופק בסדר גמור. אסור לשכוח שזה לא תלוי בנו, זה משחק לא פשוט, אנחנו מגיעים עם כל כך הרבה עייפות למשחקים האלה. מכבי ת"א הצליחו להגיע די בקלות להתקפות מעבר, אבל אמרתי לשחקנים שיאמינו בעצמם כי יש לנו את היכולת להבקיע שערים. אנחנו צריכים להיות פחות חשופים אבל בסוף ניצחנו ואין מתוק מזה. אני מבין את המשמעות של אליפות כאן וזוכר מהתקופות שלי כשחקן את העוצמות שיש כאן, גם בתקופה שלי כשחקן לא קיבלתי תמיכה ואהדה כזאת. אני מקווה שהמזל קצת יבוא לטובתנו ואאחל למכבי ת"א בהצלחה נגד באר שבע".

"כמובן שרצינו שתהיה תוצאה אחרת אתמול במשחק של הפועל באר שבע, אבל זה הכדורגל ואמרתי לשחקנים שלי שאנחנו חייבים לעשות את העבודה שלנו. הראינו הרבה אופי הערב, אני כמאמן תלוי בשחקנים שלי והם מוכיחים לי שהם יודעים לעשות את קפיצת המדרגה הזאת ומגיע להם שאפו ענק על הניצחון הזה".

על הבעיות בהגנה: "זה לא צריך ליפול על השחקנים בחלק האחורי בלבד, שחקני ההתקפה המוכשרים שלנו צריכים להבין שאם הם לא ילחצו יהיו לנו בורות מקדימה, ואני מדבר דווקא על השלישייה המוכשרת שלנו מקדימה. אם אנחנו רוצים להיות בטופ ולרוץ עד הסוף אז גם בעייפות הזאת צריך להביא את האקסטרה".

השערים בדקות הסיום: "זה כושר גופני, מנטליות טובה ולפעמים צריך גם מזל. בעונה שעברה במשחקים שהיינו בפיגור היינו מפסידים 2 ו-3:0 וזה משהו שהצלחנו לשנות".

על ההחלטות להחליף את אצילי ושועה: "אני המאמן ואני מחליט מי משחק. היום אצילי נשאר והבקיע את השוויון, אני בטוח שאם הייתי מוציא אותו היו שואלים למה".

טימותי מוזי שכבש את שער הניצחון אמר במסע"ת: "אנחנו שמחים שכל פעם מחדש אנחנו יודעים לחזור מפיגור. אני פה כדי לעשות את העבודה שלי, אנחנו מקבלים פוש אדיר מהקהל שלנו, במיוחד באצטדיון כזה וברגעים כאלה. אנחנו עובדים כל השנה עם הצוות שלנו על להאמין ואנחנו רואים שפעם אחרי פעם אנחנו דוחפים את עצמנו לקצה. נשארו לנו עוד שני משחקים, נקווה שמכבי ת"א ינצחו במשחק הקרוב ואנחנו נתרכז בלהביא את השש נקודות".