mako
פרסומת

הריצה נעצרה: 0:0 להפועל תל אביב נגד בני סכנין

האדומים לא ניצחו לראשונה מזה חמישה משחקי ליגה וירדו למקום הרביעי בטבלה, נקודה לאבוקסיס מנגד בבכורה על הקווים. פלקאו הורחק באדום ישיר בתוספת הזמן

פורסם:
(אלן שיבר)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(אלן שיבר)
(אלן שיבר) | צילום: ספורט 5
הריצה נעצרה: אחרי חמישה ניצחונות רצופים בליגה, כולל על הפועל באר שבע ומכבי תל אביב, הפועל תל אביב מעדה הערב (שבת) עם 0:0 נגד בני סכנין בדוחא, וזאת בבכורה המחודשת של יוסי אבוקסיס על הקווים של המארחים.

העובדה שלא קיבלנו ולו שער אחד במשחק הזה לא מעידה כלל על מה שראינו כאן במשך 90 דקות. יותר מ-20 בעיטות היו לנו בשני הצדדים במשחק הזה, כש-6 מהן גם הלכו למסגרת, אבל למרות זאת, המצבים של האורחים היו הרבה יותר קורצים מאשר אלה של המארחים.

לא פעם ולא פעמיים עשה לויזוס לויזו בעיות להגנה של סכנין בצד ימין, כשבאחת הפעמים הוא אף סחט הדיפה גדולה של מוחמד אבו ניל, שהיה הגיבור של המשחק הזה מבחינת החבורה של יוסי אבוקסיס. השוער רשם משחק שקט שכלל הדיפות גדולות והרבה מאוד רוגע.

הפועל תתאכזב היום מהופעתם של מספר שחקנים. תחילה, סתיו טוריאל לא הצליח להשפיע על המשחק הזה כמו שהוא רגיל להשפיע והוא התקשה לקרב את קבוצתו למצבים קורצים. לצידו, שאנדה סילבה רשם צמד החטאות גדולות, כשגם הרכש החדש, עמנואל בואטנג, סיפק החמצה מסמרת שיער אחת. 

אז בסיומו של המשחק הזה, שלמעשה עצר את הרצף המרשים של החבורה של אליניב ברדה, הפועל תל אביב אוספת נקודה אחת בלבד מדוחא והיא ירדה כעת למקום הרביעי, נקודה מתחת למכבי תל אביב. מנגד, סכנין אוספת נקודה חשובה ומתקרבת למכבי נתניה שבמקום השביעי.