mako
פרסומת

בוהאן ומנדי צפויים לפתוח נגד מכבי ת"א

באשדוד מקווים להפתיע בבלומפילד. גם עאמר בתמונת ה-11 של ביטון

פורסם:
(לירון מולדובן)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(לירון מולדובן)
(לירון מולדובן) | צילום: ספורט 5

אחרי ההפסד להפועל באר שבע, למ.ס. אשדוד מצפה מחר (שבת, 15:00) עוד אתגר לא פשוט כשתתארח בבלומפילד אצל מכבי תל אביב, שרוצה לחזור לנצח גם היא מול הקהל הביתי.

מבחינה מקצועית, הייפורד בוהאן צפוי להחליף בהרכב את קארים קימבידי, בעוד מוחמד עאמר שחוזר מצהובים יפתח בעמדת המגן הימני ואריאל מנדי ימשיך בצד שמאל.

מלבד זאת, ניר ביטון ואבי אבינו לא מתכננים שינויים נוספים בהרכב, ומקווים להביא את היכולת הטובה בתקווה להפתיע את מכבי תל אביב.

אבי אבינו אמר לקראת המשחק: "יצאנו מאוכזבים מהמשחק האחרון, חושבים שהגיעו לנו נקודות - היינו במשחק עד הרגע האחרון. מאכזב לצאת עם מחמאות וללא נקודות, יש עכשיו משחק נגד קבוצה מאוד איכותית. אין ספק שזו משוכה לא פשוטה עבורינו, נגיע הכי מוכנים שיש. רוצים לצאת עם נקודות, לא רק מחמאות, כי יש מטרה להשאר בליגה".

הרכב משוער: קרול נימצי`סקי, מוחמד עמאר, טימותי אוואני, איברהים דיאקיטה, מאור ישילירמק, אריאל מנדי, הייפורד בוהאן, שלו הרוש, עילאי טמם, יוג`ין אנסה, אילון אלמוג.