דיילה: "לא נמצא כעת חלוץ טוב מאבו פרחי"
צפו. מאמן מכבי ת"א לאחר ה-0:4. החלוץ חשף מי האיש מאחורי הקפיצה שלו


לאחר המשחק סיכם המאמן: "היה טוב מאוד, זה בלתי ייאמן, תודה לכל מי שמגיע, הם כמו השחקן ה-12 שלנו. המחצית הראשונה הייתה טובה מאוד, ב-15 הדקות האחרונות שלה היינו קצת רכים. ריינה הגיעו למצבים מסוכנים במתפרצות, אבל הבקענו 4 שערים, אז יש גם דברים לשפר".
דיילה הוסיף: "אני מאוד שמח מהגישה של השחקנים, זו השורה התחתונה. צריך לרדת לפרטים, אין משחק קל והיום היה משחק קשה והיינו צריכים לעבוד בשביל הניצחון. אני שמח על מאמץ, אבל יש דברים שצריך לשפר".
על מאבק האליפות: "אנחנו צריכים לקחת משחק אחרי משחק, זו הייתה יריבה שאנחנו אמורים לנצח על הנייר, המשחק הבא הוא מול קבוצה שמעלינו בטבלה (בית"ר)".
על היכולת של סייד אבו פרחי: "אני מאוד מרוצה ממנו, שחקן מצוין עם פוטנציאל מיוחד. לא נמצא עכשיו חלוץ טוב יותר ממנו. ראיתי אותו לשבוע אחד אבל ממה שראיתי הוא כישרון נהדר, יש לו גישה טובה, הוא מתאמן חזק וטוב והוא טכני. הוא רק צריך להיות אפקטיבי וקטלני וזה הצעד הבא בשבילו. הוא יהיה חשוב מאוד עבורנו העונה. כרגע לא אחליף אותו תמורת אף אחד בגלל מה שהוא מביא לקבוצה".
אבו פרחי עצמו סיכם: "המשחק הטוב ביותר שלי בקריירה? אולי, שער ושני בישולים, אבל מצפה מעצמי ליותר. מחמיא מאוד לשמוע את הדברים של המאמן, אני לא מתעסק במה אומרים, אם יביאו חלוץ זה ייתן לי תחרות ואני רוצה להוכיח את עצמי, אבל זו החלטת מועדון וכל עוד אני משחק אתן הכל. הגענו למלא הזדמנויות, כבשנו ועשינו את שלנו. כל זה מהדחיפה של הקהל, הייתה אווירה ממש טובה ואנחנו מודים להם".
על השינוי בתפוקה שלו: "יש לנו עוזר מאמן חדש שהיה חלוץ (קני מילר, חלוץ נבחרת סקוטלנד לשעבר), ולקח אותי לשיחות אישיות ואמר מה צריך לשפר. אני מודה לו ומקווה להמשיך איתו בדרך הזו".
מאוחר יותר במסיבת העיתונאים הוסיף דיילה על סגנון המשחק שלו: "זה עניין של עקרונות לא שיטה, העניין הוא העקרונות אני עושה את זה 20 שנים ככה שזה ברור מה הפילוסופיה שלי".
על הסגל והקישור: "איתמר נוי יכול לשחק גם ב-8 ויש לנו אפשרויות, יש לו עתיד גדול אם זו פעם ראשונה שהוא שיחק שם. אנחנו יכולים לשחק גם עם שתי שישיות, איסוף סיסוקו, דור פרץ, יש תחרות גדולה בקישור שלנו. זה לוקסוס עבורי אבל באותו זמן השחקנים נלחמים על המקומות האלו. אנחנו רוצים שהמגנים שלנו ישחקו התקפי אבל נרצה שאחד יישאר למטה והשני יוכל לתקוף, שיהיה איזון כדי שלא נופתע במתפרצות.
השחקנים נתנו הכל, הם ממושמעים ויודעים לשחק 4-3-3, עבדנו על פרטים ולא על דברים בסיסיים בגלל שנעשה פה משהו טוב לפניי. אני יודע הכל על אימון, לפעמים צריך לדבר על משהו וקשה לשנות אותו, אבל החבר`ה עבדו קשה מאוד וזה מה שקורה עכשיו. 3 הניצחונות? אלו שלושה משחקים מול קבוצות שכולם ציפו שננצח, אני מצפה למשחקים מול הקבוצות הגדולות".
מאמן בני ריינה אדהם האדיה סיכם מנגד: "היו לנו דקות טובות, כולל קורה של מוחמד שכר ושני מצבים של ויטלי דמשקאן, אבל מאותה התקפה קיבלנו את ה-0:2 והייתה ירידת מתח. היו דברים טובים, גם בפתיחת המחצית השנייה. בראשונה נלחמנו אבל בסופו של דבר זה פערי סגלים. עכשיו במשחקים הקרובים זה הזמן שלנו להביא את הנקודות לפני הפלייאוף, ואז לתת את הפייט. עד סוף החלון יהיו לנו עוד 3-4 שחקנים, שני זרים כבר חתומים ושני שחקנים נוספים יצטרפו".
לערוץ הספורט נודע כי אחד מהשחקנים שיצטרפו לקבוצה של האדיה הוא אחמד טאהא, קשרה של בני סכנין שעל סף סיכום בריינה.