הנטייה המסתמנת של מכבי ת"א בנוגע לז`ארקו לאזטיץ`
היום שאחרי ההפסד הכואב של הצהובים למכבי חיפה: הסיבה לביקורת על המאמן והדמעות של הליו וארלה בחדר ההלבשה בעקבות האירוע הגזעני


מכבי תל אביב מתאוששת מתבוסה נוספת שהיא ספגה אמש (ראשון) מרגלי מכבי חיפה ובמועדון ישנה ביקורת גדולה על המאמן ז`ארקו לאזטיץ` ועל ניהול המשחק שלו. הביקורת היא בעיקר על כך שהוציא את קרווין אנדרדה שהיה טוב וכשמכבי תל אביב נראתה טוב ביחס למחצית הראשונה.
עוד ביקורת הופנתה לכיוון המאמן בגלל מה שמכנים `המנטאליות` של השחקנים: "חטפנו את הגול השני והתפרקנו לגמרי. מכבי תל אביב לא יכולה להראות ככה. מכבי תל אביב לא יכולה להתפרק. המשחק הזה הוא עוד כתם בעונה הזו״, אמרו בקבוצה.
במועדון חוששים כעת שההפסד יחזיר אותם למומנטום השלילי: ״עד שכבר הרגשנו שזה מאחורינו ויצאנו לדרך חדשה והאווירה השתנתה. עכשיו צריך לדאוג שההפסד הזה לא יקח אותנו אחורה מנטאלית״.
לצד הביקורות הללו, מסתמן כי כרגע לא יבצעו זעזוע במועדון, גם מאחר ועד המשחק הזה הקבוצה חיברה שלושה ניצחונות, אבל גם כי הלוז מאוד צפוף וביום חמישי הם משחקים באירופה ובשבוע הבא יפגשו שוב את הפועל תל אביב בדרבי.
בתוך כך, הצהובים התייחסו גם לאירוע הגזעני בסמי עופר. בקבוצה ביקרו בחריפות את מכבי חיפה לאחר שהרגישו כי הירוקים לא עשו מספיק בנושא ולא ניסו לאתר את האוהדים שקראו את אותן קריאות. אסנטה ירד מאוד נסער מכר הדשא, כמו גם הליו וארלה, שדמע בחדר ההלבשה לאור הקריאות שספג.
וארלה אף העלה סטורי בנושא בסיום המשחק: "מה שקרה לי באופן אישי במהלך המשחק היה עצוב. זה עצוב שאנשים ממשיכים לנרמל גזענות. זה עצוב לראות שכלום לא קורה לגבי זה, וזה עצוב שלצערי דברים לא ישתנו. אנשים שבאים לכדורגל כדי לנסות ולפגוע נפשית במי שרק רוצה לשחק כדורגל".
בגזרת הרכש, במכבי תל אביב ממשיכים לחפש חיזוק לסגל ובעיקר לחלק ההתקפי של המגרש. במועדון מחפשים חלוץ ושחקן כנף זרים, אך כרגע נראה כי לא מתקיים משא ומתן משמעותי מול אף שחקן. הצהובים מחפשים להנחית צמד שחקנים בהשאלה עד לסיום העונה.