mako
פרסומת

שועה לסלטיק? הפייק שעורר סערה בסקוטלנד

דיווח שרץ ברשת הוביל לטור נגד החתמת חלוץ בית"ר: "חושבים על השחקן"

פורסם:
sportFive1657219
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1657219
צילום: ספורט 5

שחקנים ישראלים רבים עברו בסלטיק במהלך ההיסטוריה, אבל כמו שזה נראה לאחרונה מעבר נוסף כזה הוא על גדר הבלתי אפשרי. האוהדים של הקבוצה מחו לא פעם נגד ישראל וגם הניפו דגלי פלסטין בסלטיק פארק. לכן, דיווח פייק שצץ ביממה האחרונה, יצר סערה של ממש והוא כולל את לא אחר מאשר ירדן שועה.

לפי דיווח שרץ ברשת, סלטיק הגישה הצעה של 2.2 מיליון ליש"ט עבור ירדן שועה, אבל בית"ר ירושלים דורשת 2.5 מיליון. אותו דיווח, כמובן, הוא שקרי, אבל זה לא מנע מהאוהדים של הקבוצה להיבהל מהאפשרות שזה אכן יקרה.

עד כמה הבהלה הייתה רצינית? באתר אוהדים של סלטיק פורסם טור ארוך שמסביר בדיוק מדוע היא לא צריכה להחתים את שועה. "זו בעיה שאנחנו לא צריכים, ואני מקווה שזו אחת מאותן שמועות שאין בהן מילה אחת של אמת", נכתב בטור.

"האם הוא שחקן טוב? אין לי מושג. האם הוא יתאים לקבוצה? אני לא יכול לומר. מה שאני כן יודע זה שהוא יגיע כשהוא נושא מטען עצום, שחלק גדול ממנו הונח עליו על ידי אחרים. אני אפילו לא חושב כאן על היציבות של המועדון, שהיא שברירית מספיק גם ככה. אני חושב על השחקן עצמו", נכתב בנוסף.