mako
פרסומת

שלוש החתמות ביום: מ.ס אשדוד בטירוף

אלמוג, מנדי וקשר ניגרי חדש: הקבוצה הדרומית מתחמשת לקראת סיום החלון

פורסם:
sportFive1673809
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1673809
צילום: ספורט 5

מ.ס אשדוד בטירוף. הקבוצה הדרומית לא מפסיקה להתחמש, יום לפני סיום חלון העברות, כאשר החבורה של ניר ביטון ואבי אבינו הודיעו הערב (שלישי) על לא פחות משלוש החתמות. 

הדרומיים החתימו את אילון אלמוג, שעב את הפועל ב"ש, ויעבור בהשאלה עד תום העונה. אלמוג שיחק ב-11 משחקי ליגה בלבד העונה ופתח פעם אחת בלבד בהרכב, מול אשדוד.  אשתקד הוא הבקיע חמישה שערים ב-14 משחקים במדי הפועל ירושלים אליה הושאל בחלון ההעברות של ינואר.

לאחר החתימה הרשמית אלמוג שיתף ואמר: "שמח להצטרף לאשדוד, מועדון שלאורך השנים תמיד משחק כדורגל התקפי, אני בטוח שזה המקום הנכון עבורי, מחכה כבר לדקות הראשונות על הדשא".

לאחר מכן, באשדוד הודיעו רשמית על החתמתו של אריאל מנדי, שהגיע בהשאלה מבית"ר ירושלים עד לסיום העונה. המגן הסנגלי בן ה-31 אמר לאחר החתימה: "שמח להצטרף לאשדוד, מועדון שהכרתי מהמפגשים נגד בית"ר העונה, אני בטוח שכאן אצליח להביא לידי ביטוי את היכולות ההתקפיות וההגנתיות שלי ומאחל לנו המשך עונה מוצלחת".

בנוסף, גם ויקטור אוצ'אי חתם באשדוד ל-3.5 שנים. הקשר הניגרי, שחגג לפני כשבוע את יום הולדתו ה-24, הגיע מקבוצת ספטמברי סופיה מהליגה הראשונה בבולגריה. אוצ'אי, המתנשא לגובה של כ-1.90, הבקיע ארבעה שערים ובישל שניים נוספים מעמדת הקשר האחורי ב-62 הופעות שרשם בבולגריה. לאחר החתימה אמר: "שמח מאוד להגיע לאתגר החדש באשדוד, אני בטוח ביכולת שלי להשתלב כאן בצורה טובה ולעזור לקבוצה להצליח. מחכה כבר לבכורה שלי במדי הקבוצה".

הקבוצה עם 23 נקודות ובמקום התשיעי בליגה, מרחק שלוש נקודות בלבד מהפועל חיפה שמתחת לקו האדום. המשחק הבא של אשדוד יהיה מול הפועל באר שבע, כשלאחר מכן היא תפגוש את מכבי ת"א.