"התנהלות שכונה": מאחורי הזעזוע בנתניה
קסטין אפילו לא טלפן, כעס השחקנים והביקורים של המאמן המיועד בחדר ההלבשה



בתוך כך, אבוקסיס יקבל כ-200 אלף שקלים וכפי שפורסם בערוץ הספורט המטרה היא להביא מאמן זר כשהמועמד המוביל הוא הברזילאי גוסטבו לאאל. לאאל שכבר נכח בארץ מספר פעמים ואף הגיע לחדרי ההלבשה בהפסד החוץ להפועל פ"ת, מבין את רצון ההנהלה להריץ שחקנים שניתן יהיה למכור אותם בעתיד ובעיקר יישר קו באשר להחלטת ההנהלה לשחק במערך של 4:3:3.
מקורבים לסלובודאן דרפיץ` הציעו אותו למקורבים במועדון, אבל נדמה כי המטרה היא ללכת על מאמן זר שיידע לקדם את השחקנים שההנהלה תביא לו. צריך לזכור שנתניה מכרה את דניאל דאפה ב-2 מיליון יורו וממשיכה לקבל כספים על בוריס אינו, כשהיא תקבל בקרוב דמי סולידריות על עומרי גנדלמן. עם זאת, שחקנים בעלי רזומה לא הגיעו. מי שרותחים על ההתנהלות הם האוהדים שיחזרו להפגין, הפעם בעוצמות גבוהות יותר.
בני לם לא רוצה בכלל לחזור לאמן בוגרים אבל כאיש מערכת היה חייב להסכים ויעמוד על הקווים במשחק נגד מכבי יפו, הוא גם ייאלץ לשחק ב-4:3:3 כשהריברטו טבארש, עד עכשיו מגן, יוסט לקישור ועוז בילו שכשיר יפתח בצד השני. ללם הובהר כי מעתה לוקאס פראיזו חייב לקבל יותר דקות אבל נדמה כי ווילסון האריס יהיה זה שיפתח. עזיז וואטרה חוזר מצהובים להרכב וגם ג`וניור דימונדה יפתח. מאור לוי הפצוע ייעדר. מאמן קבוצת הנוער סשה פלדמן הוקפץ לסייע גם הוא לבני לם.
קפטן היהלומים כארם ג'אבר אמר על הפרידה מאבוקסיס: "סיטואציה מאתגרת אבל אנחנו השחקנים צריכים להרים את עצמינו מהר כי מחר כבר יש לנו משחק. מפה אני רוצה לאחל ליוסי בהצלחה מכל השחקנים, אנחנו מאוד אוהבים אותו ומאחלים לו בהצלחה בהמשך הדרך. צריכים להתכונן למשחק הבא כי אין דרך אחרת".