mako
פרסומת

המלצת המשטרה על החשודים בזריקת האבוקות

שלושה אוהדים יובאו בפני שופט. וגם: הצעדים של מכבי חיפה בחיפושים

פורסם:
sportFive1509178
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1509178
צילום: ספורט 5






בנושא אחר, היום הודיע משרד התרבות והספורט על הגדלת היחידה למאבק באלימות בספורט.

בהודעת המשרד נכתב: "בשיתוף פעולה בין שר התרבות והספורט מיקי זוהר, לבין מ"מ השר לבטחון לאומי חיים כץ ומפכ"ל המשטרה דני לוי, סוכם על תגבור מיידי במצבת כוח האדם של היחידה למאבק באלימות בספורט. זאת במסגרת המשך המאבק המשותף בתופעת האלימות במגרשי הספורט ולהצהרת מפכ"ל המשטרה להאבק בתופעות האלימות במרחב הציבורי.

הגדלת היחידה תחזק את המניעה והאכיפה וכן סיכול התארגנויות אוהדים אשר בכוונתם להפר את הסדר הציבורי וזאת באמצעים טכנולוגים סמויים וגלויים ואף מודיעינים שיאפשרו אכיפה טובה יותר, איכותית יותר ומקצועית יותר.

החלטת השרים והמפכ"ל נועדה לעשות כל אשר ניתן על מנת שאוהדי הספורט הפוקדים את המגרשים יזכו לחוויה ספורטיבית, מהנה ובטוחה".

כמו כן, מפכ"ל המשטרה דני לוי מינה קצין בדרגת תת ניצב אשר יבחן את התמודדות משטרת ישראל עם האלימות והשימוש בפירוטכניקה במגרשי הספורט ויביא בפניו את ההמלצות להתמודדות עם התופעות הפוגעות בחוויית הספורט.