"כדורגל משחקים 11 מול 11 ולא 11 מול 16"
חדרה בהודעה חריגה אחרי ההפסד: "שיפוט מביש". קוסטיקה: "נשאר בליגה"


הפועל חדרה זועמת אחרי ההפסד הדרמטי הערב (שבת) 3:2 למכבי תל אביב בנתניה ועשתה מבחינתה עוד צעד לעבר ירידת ליגה. בסיום המשחק המועדון הוציא הודעה נגד צוות השיפוט בעקבות ההחלטה לשרוק פנדל בדקה ה-85 למכבי ת"א.
"אנחנו המומים מתצוגת שיפוט מחפירה הערב. חשבנו שכדורגל משחקים 11 מול 11 ולא 11 מול 16. החלטות השופטים, על המגרש ובוואר, העניקו הערב ניצחון למכבי תל אביב וייתכן שחרצו גורל מועדון שלם, שהגיע להילחם על חייו וזכה ליחס מחפיר מצוות השיפוט. הקלות בה הדברים נשרקים נגדנו והאופן הבלתי נתפס שבו מרחיקים לנו שחקנים ואנשי צוות מחייבים בדיקה מעמיקה של איגוד השופטים. הפועל חדרה תמשיך להילחם על חייה ותשיג את המטרה למרות איגוד השופטים".
קפטן הפועל חדרה, מנשה זלקה, הוסיף: "יש תחושה של אי צדק, אבל בסוף כשאתה מוביל 0:2 מול מכבי ת"א ויכולנו לכבוש את השלישי - כנראה שזה במצבנו גם לא מספיק. מכבי ת"א לא צריכה עזרה מהשופטים, ובמיוחד לא מה-VAR, אבל ניקח את הדברים הטובים ונצא עם זה למשחק מול ריינה". לגבי המצב בתחתית: "כל עוד הנר דולק, לא נוותר. יש הרבה בני נוער שמסתכלים עלינו, ואנחנו לא נרים ידיים במיוחד בשבילם וגם לכל העיר הזאת".