mako
פרסומת

נמשכים מאמצי מכבי חיפה להחתמת לסובוי

הירוקים מקווים לסיים את הסאגה בשבוע הבא. תנאיו כבר סוכמו

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive1344475
צילום: ספורט 5
ממתין ללסובוי (מאור אלקסלסי)
ממתין ללסובוי (מאור אלקסלסי) | צילום: ספורט 5

בהמשך להחתמתו של גדי קינדה וקני סייף, מכבי חיפה מנסה להתחמש בשחקן כנף ועושה ככל שביכולתה לסיים את הסאגה מול שחקנה של דינמו מוסקב, דניל לסובוי, ולהחתימו בימים הקרובים.



לסובוי נמצא בארץ כבר למעלה משבוע, עבר בדיקות רפואיות בהצלחה וכבר הספיק לראות מספר דירות בכרמל בהן הוא ואשתו מעוניינים להתגורר. קברניטי המועדון ובמיוחד גל אלברמן וצוות הסקאוטינג שניתחו את השחקן מבינים שהרוסי יהודי הוא שחקן שובר שיוויון.



לסובוי עבר בדיקות מדדים, ושם הפתיע לטובה. שחקנים שהתאמנו לצידו טוענים שמדובר בשחקן מיוחד ברמה גבוהה לליגת העל.



כפי שכבר פרסמנו, השחקן וסוכניו כבר סגרו את הפרטים בין המועדונים ובין השחקן וחיפה, אך עניינים טכניים הקשורים לבנקים מעכבים את סיום העסקה. הצדדים כולם משדרים אופטימיות ונראה שאם הכל ילך כשורה לסובוי יהיה ירוק בתחילת השבוע.