mako
פרסומת

רק מעטים בטוחים: סגל בית"ר - תמונת מצב

רוב חוליית ההגנה תעזוב, מי בכל זאת יישאר? הפרטים בפנים

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive1084047
צילום: ספורט 5
ימשיך בעונה הבאה. מתאוסיניו (האתר הרשמי של בית"ר ירושלים)
ימשיך בעונה הבאה. מתאוסיניו (האתר הרשמי של בית"ר ירושלים) | צילום: ספורט 5

בית"ר ירושלים אוספת את השברים לאחר הכישלון. הצהובים שחורים פתחו עונה עם הרבה ציפיות וסגל עמוס בכישרון, אך סיימו את העונה הסדירה ללא הכרטיס לפלייאוף העליון ועם הדחה מוקדמת מהגביע. בקבוצה מהבירה מתכננים לבצע חריש עמוק בסגל בעונה הבאה, כשלא מעט שחקנים יעזבו.

למעשה, מקומם של חמישה שחקנים בלבד מובטח לקראת העונה הבאה: השוער איתמר ניצן, הבלם אוראל דגני, הקשרים אביאל זרגרי ועלי מוחמד, והקשר ההתקפי מתאוסיניו. לקפטן עידן ורד יוצע חוזה לעונה נוספת, כאשר גם אופיר קריאף ומרקו יאנקוביץ' (שזכה אתמול לאהבת הקהל) צפויים להמשיך.

מעבר לשמות הללו, כל השחקנים נמצאים בסכנת שחרור מהמועדון. למעשה, כל חוליית ההגנה עשויה לעזוב את הקבוצה, כמובן למעט דגני.

בגזרת מסיימי החוזים, אלירן עטר יסיים את חוזהו בבית"ר, אך אם יגיע למעורבות ב-16 שערים (עד היום היה מעורב ב-11) חוזהו יתחדש אוטומטית. גם טל בן חיים ואורי מגבו יסיימו את החוזים בקבוצה מהבירה.