mako
פרסומת

רוני לוי: "השינוי לא יהיה תוך יום, זה תהליך ארוך"

מאמן נתניה לפני בית"ר: "סוגיית אריאל הרוש לא נעימה ומאוד לא נוחה"

פורסם:
הקישור הועתק
רוני לוי, הדרך עוד ארוכה (אלן שיבר)
רוני לוי, הדרך עוד ארוכה (אלן שיבר) | צילום: ספורט 5

"תמיד כשבא מאמן חדש, יש לו את הסגנון שלו. זה שבוע שני שלי בעבודה ואני מעביר את האני מאמין שלי. השינוי לא יהיה ביום אחד, זה תהליך ארוך". רוני לוי ניצח בבכורה שלו במכבי נתניה, אבל ממש לא נח על זרי הדפנה.

"ראיתי הרבה מאוד דברים במשחק האחרון, לא על הכל אדבר בתקשורת", ניתח המאמן לקראת המשחק מול בית"ר ירושלים. "יש שחקנים טובים שצריכים להמשיך ולעבוד ולהשקיע. אני כל הזמן אומר להם שאם יהיו מאוחדים, אז נצליח".

"סוגיית אריאל הרוש מאוד לא נוחה ולא נעימה", הסכים רוני לוי. "להיות 3-4 ימים לפני משחק ולא לדעת אם אתה משחק או לא? זה לא נעים, צריך לדעת להתמודד עם זה. אני לא יודע לומר עוד מה יהיה".

"הייתה תחושה טובה אחרי הניצחון על סכנין, אבל כבר ביום אחרי התחלנו להתרכז בבית"ר. אני מקווה שבבית הקהל יגיע בהמוניו כדי לדחוף אותנו לניצחון", הוסיף לוי, והתייחס לעוזרו המיועד, שעל מינוי הצפוי פורסם לראשונה באתר ערוץ הספורט: "רונן גבאי שחקן שגדל במועדון. עשה קריירה נפלאה בקבוצה. הוא מאמן שמצליח בזכות עצמו, אני שמח שהוא לידי. אני מאוד אוהב את החשיבה שלו ומקווה שביחד נצליח".