mako
פרסומת

מאמן לוד: השאיפה שלנו היא להישאר היכן שאנחנו

סלימאן אזברגה טען שהוא יסתפק במקום במרכז הטבלה לפני כפ"ס הערב ב-18:30. על אבו ענזה: "הוא יישאר כאן". נס ציונה מול בת ים, נצרת נגד מכבי ב"ש

פורסם:
הקישור הועתק
ספסל בני לוד (עמית מצפה)
סלימאן אזברגה. רוצה להישאר במרכז הטבלה (עמית מצפה) | צילום: מערכת ONE

בני לוד של סלימאן אזברגה תחזור מפגרת הליגה הלאומית היישר לאצטדיון לויטה, שם תתארח הערב (שבת, 18:30) אצל הפועל כפ"ס למשחק במסגרת המחזור ה-16 בליגה.

חניכיו של תומר קשטן יגיעו למשחק אחרי שלא ניצחו בשלושת משחקי הליגה האחרונים. למרות המצב של הירוקים מהשרון, מאמן בני לוד, סלימאן אזברגה, לא מתרגש: "מה שקורה בכפ"ס לא מעניין".

"אמנם אני מתייחס לכפ"ס כאל קבוצת צמרת לכל דבר. יש לה סגל שחקנים חזק ומשמעת טקטית טובה, אבל אותי מעניינת בני לוד ואיך השחקנים שלי יבואו לקחת שלוש נקודות", הוא הוסיף.

על הפרסומים כי החלוץ מוראד אבו ענזה בכוונת של מכבי נתניה מהליגת העל השיב אזברגה: ”מוראד הוא שחקן בני לוד, הוא יישאר בבני לוד כל עוד אין משהו חדש מההנהלה לגביו. הוא מתרכז כרגע רק בבני לוד והראש שלו במשחק מול כפ"ס".

על המשך הדרך של קבוצתו שנמצאת באמצע הטבלה אמר: ”אנחנו שמחים להיות באמצע הטבלה ורוצים להישאר שם. השאיפה שלנו היא לא להיות קבוצת תחתית ואני מאמין שאם נשחק כמו שאנחנו רוצים, אנחנו נישאר באמצע. זו השאיפה הגדולה של בני לוד".

שחקני נס ציונה. יארחו את עירוני בת ים (משה חרמון)
שחקני נס ציונה. יארחו את עירוני בת ים (משה חרמון) | צילום: מערכת ONE

עוד במשחקי המחזור ה-16: הפועל נצרת עילית - הפועל הרצליה (17:00), סקציה נס ציונה - עירוני בת ים (17:30) ומכבי אחי נצרת - מכבי ב"ש (18:00).