mako
פרסומת

"משחק מול בית"ר תמיד גדול. מרגישים בנוח בבית"

צרפתי ומכבי חיפה נרגשים. בנאדו: "נתניה? אחד המשחקים הקשים בשלב"

פורסם:
הקישור הועתק
(מאור אלקסלסי)
(מאור אלקסלסי) | צילום: ספורט 5
ב"ש תחגוג גם מול נתניה? (דני מרון)
ב"ש תחגוג גם מול נתניה? (דני מרון) | צילום: ספורט 5

הגרלת שמינית גמר הגביע סיפקה לנו מפגש ענק בין מכבי חיפה לבית"ר ירושלים בסמי עופר ואפשר להגיד שלפחות על הנייר הירוקים אמורים להעפיל לשלב הבא. רגע אחרי, עוזר המאמן גיא צרפתי נשמע די מרוצה מהמפגש שקיבלו הירוקים ומוכן לקרב מסקרן במיוחד.

"משחק בין מכבי חיפה לבית"ר ירושלים, בכל מסגרת ובכל שלב זה תמיד משחק גדול, עם היסטוריה גדולה בין המועדונים ויהיה הרבה קהל. ממשיכים את ההגרלות מאיזור 02, הפועל ירושלים ועכשיו בית"ר", אמר צרפתי והזהיר: "היו קבוצות חזקות וטובות שהופתעו, במיוחד בגביע שיש הרבה מאוד הפתעות. אנחנו מרגישים טוב בסמי עופר, מאוד אוהבים לשחק בבית, יהיה משחק גדול עם אווירה גדולה".

בדומה למכבי חיפה, גם הפועל ב"ש קיבלה יריבה לא פשוטה בשמינית - מכבי נתניה. "יהיה משחק מעניין, נתניה קבוצה טובה וגם אנחנו. יש כמה משחקים אטרקטיביים בשלב הזה וזה אחד המשחקים הקשים", טען עוזר מאמן האדומים אריק בנאדו. "נקווה שנצליח להביא העונה את הגביע להפועל באר שבע".

פרסומת

מנהל בני יהודה כפיר אדרי על ההגרלה מול מכבי שעריים: "בהגרלה הקודמת אמרו שקיבלנו הגרלה קשה, אבל בגביע אין קל וקשה. יש משהו מיוחד בגביע, אי אפשר להגיד שיש הגרלה קלה. זה נטו חוויה לשחקנים, שיהנו. כשאתה בגביע, לא משנה באיזו ליגה אתה נמצא. השאיפה כמובן להגיע כמה שיותר גבוה".