mako
פרסומת

שינו זוארץ יודיע לחזן ובניון כי לא ימשיכו בתפקידם

אחרי הכישלון להעפיל ליורו 2024, יושב ראש ההתאחדות ייפגש מחר עם המנהל המקצועי ומאמן הנבחרת, ויודיע להם שהם לא ממשיכים לקמפיין הקרוב

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive1374236
צילום: ספורט 5

ישלמו את מחיר הכישלון. אחרי שלא הצליחו להוביל את נבחרת ישראל ליורו 2024, המנהל המקצועי יוסי בניון והמאמן אלון חזן יסיימו את תפקידם, ויושב ראש ההתאחדות, שינו זוארץ, יודיע להם על כך בפגישה שתיערך בין השלושה מחר.

אלון חזן מונה לתפקיד מאמן הנבחרת באפריל 2022, והחליף בתפקיד את ווילי רוטנשטיינר. הוא הגיע לבוגרת אחרי שעבד בהתאחדות מאז 2008, ואימן בכל הנבחרות הצעירות של ישראל. יוסי בניון מונה למנהל המקצועי של נבחרת ישראל ב-2022, אך למרות הגרלות נוחות יחסית בליגת האומות ומוקדמות היורו, כשלו השניים במטרה להביא את ישראל סוף סוף לטורניר גדול.

במוקדמות היורו, סיימה הנבחרת במקום השלישי בלבד, אחרי רומניה ושווייץ, כשלמעשה הכחולים-לבנים ניצחו אך ורק ארבעה משחקים, נגד אנדורה ובלארוס. למרות זאת, ישראל קיבלה הזדמנות נוספת דרך הפלייאוף להגיע ליורו, אך הובסה 4:1 נגד איסלנד בחצי הגמר, ובמה שלמעשה הכריע את גורלם.