mako
פרסומת

אלי גוטמן: לא יודע אם נעלה בהרכב הכי חזק לדרבי

למאמן הפועל יש את הצהובים בשבת ורק כשיקבל בחזרה את השחקנים מהמחנה של הנבחרת יחליט על ה-11. שכטר: "כל אוהד בזלצבורג - דחיפה עצומה"

פורסם:
הקישור הועתק

למאמן הפועל ת"א אלי גוטמן, יש כאב ראש לא קטן. מצד אחד, הוא גאה בכך שלא פחות משבעה משחקניו זומנו לסגל הנבחרת הבוגרת למחנה האימונים הנוכחי, אך מצד שני, המאמן גם סופר את הדקות עד שהמחנה יסתיים ושחקניו יחזרו לקבוצה בריאים ושלמים.

אחרי הכל, למאמן האדום יש דרבי בגביע הטוטו ועוד שני משחקי פלייאוף על העליה לשלב הבתים של ליגת האלופות מול רד בול זלצבורג. כך או כך, גוטמן עומד בפני התלבטות מאחר ודרבי הוא לא משחק רגיל ועליו לעלות עם הרכב חזק, למרות הרצון לשמור על השחקנים שלו לקראת הפלייאוף.

גוטמן סיפר על המפגש שהתרחש בין המאמן הלאומי לואיס פרננדז לבין מאמני ליגת העל: "גולת הכותרת של המפגש היה שיתוף הפעולה בין המאמן הלאומי לקבוצות, אני חושב שהוא הסביר את עצמו והסביר בדיוק מה הוא עושה ואני רואה את המפגש לחיוב".

להפועל ת"א יש לא פחות מ-9 שחקנים בשלל הנבחרות. לנבחרת הבוגרת זומנו איתי שכטר, גילי ורמוט, אביחי ידין, בן סהר, דני בונדר, ערן זהבי וגל שיש, כשויקטור מרעי זומן לנבחרת הצעירה והשוער אריק ינקו משחק בנבחרת הנוער.

פרסומת
אלי גוטמן וגילי ורמוט (דרור עינב)
ורמוט וגוטמן. עוד לא גיבש החלטה (דרור עינב) | צילום: מערכת ONE

על כך אמר גוטמן: "זו גאווה גדולה שיש מספר די גדול של שחקנים שמייצגים את המועדון ואין ספק שזה מחייב את אותם שחקנים".

אתה בטח חושש מפציעות, יש לך 3 משחקים קריטיים עכשיו
"אין ספק שהכי חשוב מבחינתנו זה שהשחקנים יחזרו מהמחנה בריאים. יש שיתוף פעולה עם הנבחרת. לערן זהבי יש כאבים במפשעה ודיברתי על כך גם עם המאמן וגם עם טל בנין ושניהם נתנו לי להבין שהעומס יופחת ממנו. אני מקווה שכולם יגיעו בריאים ושלמים חזרה, אנחנו מחכים להם".

אייל גולסה וערן זהבי (רועי גלדסטון)
אייל גולסה וערן זהבי. העומס מקשר הפועל יופחת (רועי גלדסטון) | צילום: מערכת ONE
פרסומת

איך תעלה לדרבי בשבת? זה לא משחק גביע טוטו רגיל. ההרכב החזק ישחק?
"אני עוד לא יודע. קודם נקבל את כל השחקנים, אח"כ נראה מה מצבם ובהתאם לכך אני אחליט".

רק ביום שישי, באימון המסכם לקראת דרבי גביע הטוטו, יעמוד לרשות גוטמן סגל מלא, לאחר חזרת השחקנים מהנבחרות השונות.

לואיס פרננדז עם המחליף המיועד? (שי לוי)
פרננדז וגוטמן (שי לוי) | צילום: מערכת ONE

שכטר: "מקווה שתהיה אווירה ביתית בזלצבורג"

מספר אוהדים שוחחו עם נציג הבעלים, גבי קצרה וביקשו שעלות הטיסה תוזל לטובת האוהדים שמלווים את הקבוצה במשחקים בחו"ל באופן קבוע.

החלוץ איתי שכטר מבין את חשיבות האוהדים ואמר לאתר הרשמי: "כל אוהד שלנו ביציע בזלצבורג הוא דחיפה עצומה לקבוצה. אני מקווה שיגיעו כמה שיותר כדי לתת לנו הרגשה ביתית במשחק הגורלי באוסטריה".

איתי שכטר. עובר סופית לגרמניה? (דרור עינב)
איתי שכטר (דרור עינב) | צילום: מערכת ONE

אימון הבוקר נערך בסגל חסר, כאשר המגן עומרי קנדה, שחש כאבים, סיים את האימון לפני המשחקונים וקיבל זריקה נגד הכאב. הוא יהיה כשיר לדרבי גביע הטוטו בשבת.