mako
פרסומת

בתוך שבועיים: צ'לסי תעביר 200 אלף יורו להפועל

האדומים יקבלו 20 אחוזים ממכירתו של בן סהר לאספניול במסגרת ההסכם עם המועדון הלונדוני. מוני הראל לא יופיע לדיון המשמעתי בהתאחדות

פורסם:
הקישור הועתק
בן סהר. כרגע המו"מ מתנהל על השאלה בלבד (רויטרס)
בן סהר. הפועל תקבל נתח מעסקת העברתו לספרד (רויטרס) | צילום: מערכת ONE

הפועל ת"א צפויה לקבל 200 אלף יורו מצ'לסי בתוך שבועיים, נתח ממכירתו של בן סהר לאספניול, כך על פי הסיכום בין שני המועדונים. סהר גדל בהפועל ת"א, לה היה שייך כרטיס השחקן שלו, ומועדון הפאר האנגלי עקב אחריו כבר מגיל צעיר.

כשהגיע לגיל נערים ביקשה צ'לסי לרכוש את כרטיס השחקן שלו ולהעבירו לאקדמייה שלה באנגליה. הסיכום בין המועדונים הושג ואכן סהר ארז את חפציו ועבר ללונדון.

בסיכום שהושג בין עו"ד שחר בן עמי (בעבר היועץ המשפטי של הפועל) וצ'לסי, הוחלט שהפועל תקבל 20 אחוזים מכל מכירה עתידית של החלוץ למועדון אחר. בקיץ האחרון מכרה צ'לסי את סהר לאספניול הספרדית תמורת מיליון יורו. כעת, תוך שבועיים ימים לכל היותר הכסף יועבר לאדומים. בהפועל ת"א אישרו ל-ONE את הדברים.

מוני הראל לא יופיע לדיון המשמעתי מחר בהתאחדות
כחלק 'מהמצעד' שייערך מחר בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל, יעמדו לדין איציק קורנפיין יו"ר בית"ר ירושלים, דני ניראון מאמן הפועל פ"ת ועוזרו שאול דה צ'וקרל.

מוני הראל. שוהה בחו&"ל ולא יתייצב לדיון המשמעתי (רועי גלדסטון)
מוני הראל. שוהה בחו&"ל ולא יתייצב לדיון המשמעתי (רועי גלדסטון) | צילום: מערכת ONE

גם אנשי הפועל ת"א יעמדו לדין, כאשר לדיון זומנו הבעלים מוני הראל והמאמן אלי גוטמן נגדם עומדים כתבי אישום בגין דברים שנאמרו נגד שופט המשחק מנשה משיח בסיום ההפסד 2:1 למכבי חיפה. מוני הראל לא יופיע לדיון מאחר ובשבועיים הקרובים הוא ישהה בחו"ל.

פרסומת

האדומים יתאמנו היום בסגל חסר, לאחר שווינסנט אניימה המריא לחו"ל וישחק עם נבחרת ניגריה גם דדי בן דיין, אביחי ידין, איתי שכטר וגילי ורמוט שהצטרפו כבר לאימוני הנבחרת לקראת צמד המשחקים מול מולדובה ושוייץ ייעדרו.