mako
פרסומת

בעוד 5 דקות: הדרבי של ת"א מתחיל בבלומפילד!

המתח באצטדיון היפואי בשיאו: גולדהאר התמקמם בשער 11, המהומות שהיו בשערים 8 ו-13 נרגעו. שיש, תמוז ואבוטבול בהרכב, בן דיין, שבחון וסהר על הספסל

פורסם:
הקישור הועתק

הדרבי הגדול של העיר תל אביב כבר בפתח וההתרגשות בעיצומה. הערב (שבת) בשעה 21:00 תארח הפועל ת"א את יריבתה העירונית, מכבי, למשחק על היוקרה העירונית.

שלוש נקודות של הפועל יעצרו את הדהירה של מכבי בצמרת ויחזירו את האדומים לתמונה ואילו ניצחון של מכבי יקטע רצף של כשנתיים וחצי, מאז מארס 2008, ללא ניצחון דרבי בליגת העל.

האוהדים כבר החלו לזרום לאזור אצטדיון בלומפילד, שצפוי להתמלא לפני שריקת הפתיחה באוהדים משני המחנות - 2,000 מתוכם בצהוב וכל השאר באדום.

כבר לפני הפתיחה נרשמה אלימות בשער 8 כאשר אוהדי מכבי תל אביב שהסתננו לשער שמיועד לאוהדי הפועל גרמו לפרובוקציה ונרשמו תקריות אלימות בין אוהדי שתי הקבוצות. לאחר שאוהדי הפועל ניסו להרחיק את אוהדי מכבי שנכנסו ליציע. גם בשער 13 יש מהומות מאותה סיבה. 50 אוהדי מכבי בשער שמיועד לאוהדי הפועל והנהלת האדומים שוקלת להקצות לאוהדי מכבי את החלק שצמוד לשער 11 כדי למנוע אלימות. כזכור, אין שוטרים ביציעים עקב החוק החדש ומי שמנסה להשליט סדר כרגע הם המאבטחים.

מהומות ביציעים (רועי גלדסטון)
מהומות ביציעים (רועי גלדסטון) | צילום: מערכת ONE


 

350 מאבטחים, מתוכם חמישים מאבטחים שהם כוח התערבות. 160 שוטרים מחכים מחוץ לאצטדיון. 15 שוטרים יהיו בפנים על מנת שיוכלו להגיב מהר במקרה של התנגשויות. האוהדים מתחילים להיכנס.

אוהדות הפועל במתח שיא (רועי גלדסטון)
אוהדות הפועל במתח שיא (רועי גלדסטון) | צילום: מערכת ONE

"בדרבי הזה אין יתרון לאף קבוצה. יהיה משחק חם. יש אווירה מצויינת כל השבוע באימונים ונותר לקוות לטוב", אמרו במכבי לקראת המשחק החשוב. אלירן עטר יהיה החלוץ עליו יתבססו הצהובים ומי שיעזור לו יהיה דמיטאר רנגלוב. אבי סטרול וסאבו פאביצ'ביץ' יאיישו את מרכז ההגנה ומהצדדים יתמכו בהם קלמי סבן ויואב זיו.

פרסומת

אצל האדומים, ערן זהבי ודדי בן דיין החלימו לגמרי מהפציעות שלהם ויפתחו במשחק. איתי שכטר ובן סהר יפתחו בחוד במטרה לכבוש ולשמור על הסטטיסטיקה של האדומים במשחקי הדרבי האחרונים.

אבי נמני באוטובוס (ליאור טימור)
אבי נמני באוטובוס (ליאור טימור) | צילום: מערכת ONE

הרכב משוער הפועל ת"א: וינסנט אניימה, עומרי קנדה, וואליד באדיר, דגלאס דה סילבה, דדי בן דיין, אביחי ידין, ערן זהבי, שי אבוטבול, גילי ורמוט, איתי שכטר וטוטו תמוז.

הרכב משוער מכבי ת"א: לירן שטראובר, קלמי סבן, אבי סטרול, סאבו פאביצ'ביץ', יואב זיו, ג'יבריל סידיבה, גל אלברמן, האריס מדוניאנין, מאור בוזגלו, אלירן עטר, דמיטאר רנגלוב.

פאביצ´ביץ´ קורץ למצלמה (ליאור טימור)
פאביצ´ביץ´ קורץ למצלמה (ליאור טימור) | צילום: מערכת ONE
אוהדי הפועל ת&"א בבלומפילד (רועי גלדסטון)
אוהדי הפועל ת&"א בבלומפילד (רועי גלדסטון) | צילום: מערכת ONE
אב ובנו מחוץ לבלומפילד (ליאור טימור)
אב ובנו מחוץ לבלומפילד (ליאור טימור) | צילום: מערכת ONE
פרסומת
אוהדות מכבי ת&"א מחוץ לבלומפילד (ליאור טימור)
אוהדות מכבי ת&"א מחוץ לבלומפילד (ליאור טימור) | צילום: מערכת ONE
אוהדי הפועל ת&"א בבלומפילד (רועי גלדסטון)
אוהדי הפועל ת&"א בבלומפילד (רועי גלדסטון) | צילום: מערכת ONE
אוהדי הפועל ומכבי ת&"א בבלומפילד (רועי גלדסטון)
אוהדי הפועל ומכבי ת&"א בבלומפילד (רועי גלדסטון) | צילום: מערכת ONE