קביליו יפו דוהרת לליגה א': ניצחה בבקעת הירדן
קבוצת האוהדים הצבעונית גברה 0:3 על בקעת הירדן ושמרה על המקום הראשון בטבלה. מאמני הקבוצה: "שליטה מוחלטת שלנו במשחק, שמחים מאוד"

לאחר שהתאוששה מחגיגת הגרלת שמינית גמר גביע המדינה, שהועידה לה מפגש פיקנטי מול הפועל ת"א, שבה היום (שישי) קביליו יפו למשחקי הליגה ולמטרה העיקרית שעומדת לנגד עיני קברניטי המועדון - העפלה לליגה א' בתום העונה.
יפו יצאה למשחק חוץ בבקעת הירדן בליווי של 350 אוהדים נאמנים שלא ויתרו על הנסיעה על אף מזג האוויר הסוער וניצחה 0:3. לא רק בשמים היתה סערה, גם במגרש עלו שחקני קביליו כבר למן הפתיחה במטרה אחת ברורה, להכריע את ההתמודדות הזו כמה שיותר מהר.
השער הראשון ליפואים הגיע בדקה ה-25: כדור שבעט אורן יחזקאל נהדף מקו השער, על הריבאונד עט גיא סבח שמקרוב קובע 0:1.
בדקה ה-45, על סף הירידה לחדרי ההלבשה, בני שרקט העלה את יפו ל- 0:2 בבעיטה מדויקת מטווח של כ-20 מטרים.
עשר דקות לסיום ההתמודדות נכבש השער השלישי של האורחים כאשר זוהר קמינסקי נגח והכניע את שוער בקעת הירדן.

שי מאור ועופר ראובן
, המאמנים של קביליו יפו, אמרו בסיום: ”משחק מצוין שלנו, שיחקנו כדורגל שמח ויפה, הגענו להמון מצבים וכבשנו שלושה שערים, יכולנו לכבוש לפחות עוד שניים - שלושה שערים, היתה לנו עליונות ושליטה מוחלטת שלנו לאורך כל המשחק ואנחנו מאוד שמחים מהניצחון".
