mako
פרסומת

בארקלי נעצר על נהיגה בשכרות

כוכב ה-NBA לשעבר לא ציית לתמרור "עצור" ורכבו הוחרם: "אני מאוכזב שהגעתי לסיטואציה הזו"

אורן יוסיפוביץ'
mako
פורסם:
הקישור הועתק
צ'ארלס בארקלי
בארקלי. הפה גם שותה | צילום: getty images

צ'ארלס בארקלי ידוע כאחד שמרבה להסתבך בשל אמירותיו, אך הפעם היו אלה מעשיו שסיבכו אותו. כוכב הNBA- לשעבר ופרשן TNTבהווה נעצר בעוון נהיגה בשכרות.

הכל החל כאשר ניידת משטרה בסקוטסדייל, אריזונה, עצרה רכב שלא עצר בתמרור "עצור". השוטר ניגש לרכב ונדהם למצוא בו את בארקלי, כשנודף ממנו ריח עז של אלכוהול.

על פי הדיווחים, בארקלי, בן ה-45 נכשל בבדיקת אלכוהול ונלקח לתחנת המעצר הקרובה. סר צ'ארלס: "אני מאוכזב שהגעתי לסיטואציה הזו. השוטרים מסקוטסדייל היו נהדרים".

ממשטרת סקוטסדייל נמסר שהכוכב לא קיבל יחס מועדף, רכבו הוחרם, והוא שוחרר לאחר זמן קצר כפי שהיה קורה עם כל אזרח מן השורה.

זו לא הפעם הראשונה שבארקלי מסתבך עם החוק. ב-1997, סר צ'ארלס נעצר באורלנדו בחשד ש'השליך' מלצר דרך חלון זכוכית. הוא נעצר, נקנס ושירת בעבודות שירות.