"כל כך הרבה שחקני NBA והם נראים ככה?"
באירופה ביקרו את מכבי ת"א אחרי ההפסד לפריז: "לא הייתה לצהובים תשובה"


לא נעים. מכבי ת"א הפסידה אמש (שישי) 101:94 לפריז, ההפסד השני שלה העונה ביורוליג ב-2 משחקים, במה שהוביל ללא מעט ביקורת באירופה.
"מכבי ת"א ניסתה, אבל בכל פעם פריז התאוששה בקלות. בסופו של דבר ריצת 0:15 לא השאירה לצהובים תשובה בדרך ל-94:101", נכתב ב-Basketball Sphere. יש רק שלוש קבוצות שסיימו את המחזור הכפול בלי ניצחון - מכבי ת"א, באסקוניה והכוכב האדום שמתמודדת עם מכת פציעות.
"פריז הייתה בהרכב חסר, מכבי ת"א הייתה בהרכב מלא, ובכל זאת פריז ניצחה", המשיכו ב-BeBasket. "פריז רצתה לתקן את ההפסד מהמשחק הראשון והצליחה. מכבי ת"א, כמובן, לא. יש לה ארמייה של שחקני NBA והם לא קבוצה טובה, הם היו חלשים בהרבה. לא מקרי שהפסידו ב-3 מ-4 המשחקים האחרונים שלהם".
נדיר היפי, שנבחר לשחקן המצטיין, אמר ש"השתפרנו מאז ההפסד במשחק הראשון. האנרגיה ורמת המאמץ שלנו במשך 40 דקות היו ראויות להערכה". כל אחד ואחד משחקני פריז שיחק מעל שבע דקות.
המאמן פרנצ`סקו טבלני הוסיף: "הסתבכנו בסוף, אבל השקענו יותר בהגנה ובהתקפה. הקצב היה טוב. זה לא מושלם, אבל ניצחנו ביורוליג וזה הניצחון הראשון שלי ושל הרבה שחקני סגל. אני שמח שעשינו את זה בדרך שלנו".