mako
פרסומת

"קאמבק אדיר": צפו בניצחון של הפועל ת"א

האדומים חגגו עם 74:79 על וירטוס לאחר שפיגרו ב-14. משחק שיא לדן אוטורו

פורסם:
(צילום: הפועל IBI ת"א)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(צילום: הפועל IBI ת"א)
(צילום: הפועל IBI ת"א) | צילום: ספורט 5

הפועל תל אביב שמרה אמש (שישי) על פסגת היורוליג ועם קאמבק נפלא ו-74:79 עלתה למאזן 4:11 במפעל היוקרתי לאחר שכבר פיגרה ב-14. מעל כולם היה דן אוטורו,  שקלע 21 נקודות ב-9 מ-10 מהשדה, לצד עשרה ריבאונדים (חמישה בהתקפה) וחמש עבירות שסחט.

למעשה, אוטורו השווה את שיאי היורוליג שלו במדד ובנקודות ושבר את שיאו האישי בריבאונדים. הוא שיחק 28:22 דקות במשחק אישי מצוין, מעל הממוצע, במשחק בו היה מרכזי ואף שבר את שיא האיבודים האישי שלו. 

הגבוה למעשה ברצף משחקים מוצלח, כשהוא חצה את רף ה-18 נקודות ב-3 מ-4 האחרונים שלו, והגיע לשיא חדש מול וירטוס במשחק בו קיבל את כמות הדקות הגבוהה ביותר. גם בדקות חלשות של הפועל הוא הצליח להשתלט על כדורים חוזרים ולעשות פעולות טובות בהגנה ובהתקפה כאחד, מה שהוביל כאמור למדד גבוה מאוד, 30.

"אוטורו כבש את בולוניה", נטען ב-Basketball Sphere. "הוא נלחם חזרה, לא הרשה לקבוצה שלו ליפול ושלט מתחת לסל בדרך לניצחון לא פשוט בכלל". "אוטורו ובראיינט הובילו, אין ספק", המשיכו ב-Basket Inside האיטלקי. "קאמבק אדיר, הוא היה פנטסטי". 

פרסומת

אוטורו עצמו אמר בסיום: "אני רוצה להודות לאלוהים שנתן לי אפשרות להתחרות כאן. ההגנה שלנו היתה טובה והיינו יותר מרוכזים ומלאי אנרגיות ברבע האחרון. כל השחקנים עזרו בריבאונד ההגנה. הרוח שלנו טובה. זה היה מאמץ קבוצתי טוב. אפשרנו להם יותר מדי סלים אחרי ריבאונד התקפה במחצית הראשונה".

מאמנו דימטריס איטודיס המשיך במסיבת העיתונאים: "הוא שחקן חשוב מאוד עבורנו, כיף לעבוד איתו, לראות את הדרך בה הוא מתפתח ממשחק למשחק. יש אזורים שבהם הוא יכול להתפתח אף יותר, יש לו פוטנציאל גבוה והוא גדל. הגנתית, התקפית, הריכוז שלו, הכל יכול להשתפר ומשתפר. הוא תחרותי מאוד, הוא אוהב את מה שהוא עושה והוא חבר טוב לקבוצה".

ברשת התלהבו גם כן >>>




פרסומת