mako
פרסומת

"חנק פראמדיק". דיווח: וילדוסה תקף ונעצר

שחקן וירטוס איבד את העשתונות: "חסם במכוון אמבולנס שנסע לפצוע"

פורסם:
(Photo by JM Casares/Euroleague Basketball)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(Photo by JM Casares/Euroleague Basketball)
(Photo by JM Casares/Euroleague Basketball) | צילום: ספורט 5

וירטוס בולוניה אמנם השיגה אמש (רביעי) ניצחון 73:77 בביתה על מונאקו, אבל אחרי המשחק העניינים ממש לא היו רגועים כאשר מי שעומד במוקד הוא רכז האיטלקים - לוקה וילדוסה.

על פי דיווח שעלה הבוקר באיטליה, וילדוסה ואשתו היו בדרכם עם הרכב מחוץ לאולם עד שנתקעו מאחורי אמבולנס שעצר לרגע על מנת לוודא את הכתובת אליה הוא צריך להגיע על מנת לטפל באירוע אמת. 

"וילדוסה היה מתוסכל ותחילה הבהב עם האורות", נכתב, "לאחר מכן הוא קילל ואז האירוע החריף עוד יותר. וילדוסה לכאורה חסם במכוון את האמבולנס שהיה בדרך לטפל בפצוע. כאשר הפראמדיקים יצאו על מנת לשאול אותו מדוע הוא עושה את זה. הוא צעק עליהם בחזרה וחנק אחד מהם".

על פי הדיווח, גם אשתו של וילדוסה איבדה את עשתונותיה. "היא משכה בשיערו של הפראמדיק ותקפה אותו פיזית", נכתב, "בהמשך הגיעו למקום גם נציגי המועדון וכחות אכפיה נוספים. בסיום האירוע, השניים נעצרו ונלקחו לתחנת המשטרה. לאחר חקירה, הם הועמדו לדין באשמת תקיפה של אנשי הרפואה".

וירטוס תשחק כבר מחר מול וילרבאן בצרפת, כאשר נכון לעכשיו לא ברור האם וילדוסה יוכל להצטרף לקבוצה.