mako
פרסומת

הורד שוב יעדר, קטש: "מתרכז במה שבשליטתי"

הפורוורד שוב חולה, קטש על הדיווחים: "מאמן זה לעבור את הדברים האלה"

פורסם:
sportFive1633551
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1633551
צילום: ספורט 5

בצל חוסר השקט במועדון. מכבי תל אביב תמריא היום (שלישי) לבלגרד לקראת משחקה נגד אולימפיה מילאנו. כזכור, לאחר הניצחון על הפועל חולון בראשון, התכנסו בלילה ראשי המועדון לישיבה בנוגע למעמדו של המאמן עודד קטש, כשלמקום גם הגיעו מספר אוהדים, וחלקם אף עלו לקומה בה התקיימה הישיבה בכדי לעצור את הדיון.

מי שיעדר מהמשחק, כמו נגד בולוניה, הוא ג`יילן הורד ששוב חולה, נעדר מהאימון ולא ימריא עם הקבוצה. הוא מצטרף לטי. ג`יי ליף ברשימת הנעדרים, למרות ששיחק נגד חולון.

על היריבה, שנפרדה מאטורה מסינה כמאמן, אמר קטש: "הם באים עם מאמן חדש שאימן אותם כבר העונה וניצח פעמיים. מאמן שהכיר והיה חלק מהקבוצה, הרבה מאוד שחקנים פצועים שלהם חזרו. הם בסגל כמעט מלא עם הרבה איכות, קשה לצפות".

על הדיווחים והשמועות בנוגע למעמדו: "אני מרוכז במשימות שיש לי ובמה שיש לעשות, מעבר לזה לא מתעסק בשום דבר אחר. זו העבודה, אני עושה את זה כבר הרבה מאוד זמן, להיות מאמן זה לעבור את הדברים האלה, אין לי שליטה בדברים שמסביב, מנסה להתרכז במה שבשליטתי".

גור לביא הוסיף: "משחק קשה מול קבוצה טובה ואגרסיבית, צריכים להיום מוכנים כמו בכל משחק. ברור שצריכים לנצח אנחנו בתור שחקנים מתרכזים בכדורסל, גם הצוות, באימונים שמים הכל בצד ומתרכזים במשחק הבא".

בנוגע לדיווחים על קטש: "אני מניח שכל אחד אולי קורא או שומע בדרך כזו או אחרת, באופן אישי אני לא נכנס וקורא, מתרכזים בלעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר ובדרך שלנו".