"ג`יימס שוב הוכיח שהוא מהטובים באירופה"
בתקשורת האירופית התייחסו להפסד של מכבי ת"א למונאקו: "הם נלחמו עד הסוף"


שוב זה קורה לה. מכבי תל אביב נכנעה הלילה (בין חמישי לשישי) 107:112 למונאקו בהארכה, במשחק שנערך בבלגרד במסגרת המחזור התשיעי של היורוליג. הצהובים שוב הובילו ביתרון דו ספרתי ושמטו אותו.
באירופה התייחסו להפסד הצהובים, ובעיקר לכוכב היריבה: "מייק ג`יימס שוב הראה למה הוא אחד מהשחקנים הטובים באירופה", פתחו ביורוהופס. "מכבי נלחמה במונאקו, ולאחר משחק מאוזן נכנעה".
ב`לאקיפ` הצרפתי נכתב: "לאחר שפיגרה ברוב הדקות, מונאקו לקחה את הניצחון מהידיים של מכבי הודות להופעת ענק של מייק ג`יימס. מונאקו אמנם נאלצה להיאבק קשות אך רשמה ניצחון מרשים".
אגב, הגארד סיפק את אחת מהופעותיו הטובות בקריירה, כשסיים את המשחק עם 34 נקודות, שבע אסיסטים ומדד מדהים של 37. זו ההופעה הרביעית בטיבה שלו בנקודות ביורוליג, כשהשתיים האחרות היו במדי מילאנו ובמדי צסק"א מוסקבה.
MIKE JAMES delivered one of his BEST PERFORMANCES EVER in his EuroLeague career
— Eurohoops (@Eurohoopsnet) November 6, 2025
M O N S T E R game by the Monaco superstar in the W over Maccabi pic.twitter.com/N2dCiIFifz
An exceptional performance from Mike James powered Monaco past Maccabi Tel Aviv in overtime. #EuroLeague #RocaTeam pic.twitter.com/CSN2ilWGd7
— Basketball Sphere (@BSphere_) November 6, 2025
Mike James vs Maccabi Tel Aviv:
— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) November 6, 2025
34 PTS
6 REB
7 ASS.
One of the most important performances ever in EuroLeague by the AS Monaco superstar. pic.twitter.com/ngi9ajyiyd